Артикул:
22232

Набір рушників Manor 8 штук 750 г / м2

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить: 2 рушники 70 * 140

2 рушники 40 * 70

4 серветки 30 * 30

Набір рушників Manor ( 8 штук) від провідного турецького виробника високоякісних товарів для будинку. До складу виробу входить 100% бавовна. Поверхня - махрова, двостороння, високої щільності - 750 г / м 2 . Рушники мають ніжні, мякі кольори - сірого, молочного, блакитного відтінку. Краї прикрашені імпровізованим бортиком, вибитим візерунком у вигляді горизонтальних ліній. У набір входить два банних і лицьових рушників, а також дві кухонні махрові серветки. Набір дбайливо упакований в коробку від виробника.

Чудові рушники Manor прекрасно справляються зі своїми головними завданнями, і крім цього піднімуть настрій і порадують око своїм шикарним виглядом. Вироби прекрасно впишуться в будь-який інтерєр, освіживши і прикрасивши його. Продукція відповідає міжнародним стандартам високої якості і санітарним нормам.

Махра - це натуральна ворсиста тканина, яка має прекрасні властивості. Пориста структура чудово пропускає повітря, завдяки чому, виріб швидко сохне, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів, цвілі і грибків, які в свою чергу провокують появу неприємного затхлого запаху. Одним з головних достоїнств, є висока гігроскопічність, численні петельки миттєво абсорбують рідину, шкіра стає сухою, при цьому відбувається легкий масаж.

Поверхня дуже мякенька і пухнаста, по ній так і хочеться провести рукою знову і знову. Текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі, виріб рекомендовано для щоденного використання. Повсякденні водні процедури стануть набагато приємніше і комфортніше з пропонованими рушниками. Махра чудово підтримує тепловий баланс, виріб швидко зігріє і подарує справжній затишок.

Рушники знадобляться як у ванній кімнаті, так і прийдуть на виручку на кухні. Серветки можна використовувати і поза домом, беручи їх з собою на прогулянку з дитиною, вирушаючи в поїздку або ж перебуваючи на відпочинку.

Текстиль відрізняється високою зносостійкістю і здатне перенести до 300 машинних прань, зберігши свій первинний зовнішній вигляд і властивості. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах, в добре провітрюваному місці. Бажано уникати прямих джерел тепла і гарячої поверхні, таких як батареї або праска, вони можуть примяти петельки, і поверхня втратить ніжність і пухнастість.

Елітний набір махрових рушників можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за прийнятною ціною. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр і стане вигідним капіталовкладенням. Це чудовий універсальний подарунок для близьких друзів і родичів, і просто знайомих. Рушник, це завжди потрібний і актуальний текстиль в кожному будинку.

Деталі товару
22232

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
750 г / м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце PHILIPPUS Dray
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове бавовняний рушник від турецької фабрики Philippus - подарувати Вам та Вашим близьким приємні відчуття мякості і комфорту. Представлене в різних розмірах і колірній гамі, воно підійде для всіх членів...
Рушник Pupilla Samba
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Колекція рушників Samba від турецького виробника Pupilla створить приємне відчуття затишку і поліпшить настрій яскравими квітами. Купивши рушники, Ви зможете відчути приємну мякість після відвідування душу або...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти