Артикул:
22219

Простирадло для сауни Rebeka 70x160

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

розмір 70 * 160

Сучасний ринок переповнений пропозиціями і новинками текстильної галузі. Ще оной новинкою є спеціально розроблена простирадло для сауни. Виріб зробить відпочинок максимально комфортним і зручним, подарувавши масу позитивних емоцій від використання. Модель виконана в приємних відтінках бежевого, блакитного, бузкового та інших кольорів. Поверхня прикрашена горизонтальними смужками, а краю обрамлені акуратною бахромою. Поставляється в упаковці від виробника.

Простирадло для сауни Rebeka 70x160 від провідного турецького виробника, здатна задовольнити найвибагливіших покупців. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна Егейського походження. Такий склад без сторонніх домішок і добавок гарантує гіпоалергенність вироби. Текстиль не викликає подразнень на чутливій распаренной шкірі і не накопичує статичну електрику.

Махрова тканина дуже ніжна і приємна на дотик подарує масу приємних тактильних відчуттів при контакті зі шкірою. Текстиль можна використовувати не тільки при походах в лазню і сауну. Виріб можна широко застосувати вдома і на відпочинку в якості рушники або простирадла для дитячого ліжечка. Тканина володіє високою гігроскопічністю і здатна абсорбувати велику кількість вологи, виводячи її назовні. Пориста структура вільно пропускає повітря, що дозволяє тілу дихати, а в сауні ще й гарненько пропарити.

Виріб характеризується міцністю і високою зносостійкістю. Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Прати простирадло можна в пральній машині при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби, без вмісту відбілювачів і барвників. Сушити виріб слід в распрямления вигляді при природних умовах. Поверхня стійка до дії ультрафіолетових променів. Прекрасно зберігає свою форму і колір.

Купити простирадло для сауни можна за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Оформити замовлення можна будь-яким зручним способом, чуйні консультанти дадуть відповідь на будь-яке питання. Виріб стане вигідним придбанням і прослужить довгі роки, радуючи своїм бездоганним якістю. Слід зазначити, що це хороший подарунок для родичів і друзів, який точно стати в нагоді не тільки в лазні, а й в повсякденному побуті. Такий презент можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
22219

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
102,00 грн
Бавовняна рушник Berra dray 50 * 90 , зроблене відомим турецьким виробником, має мяку махру середньої щільності, добре вбирає вологу і виконано в приємних кольорах. Рушник стійко до частих машинним прання і швидко...
Полотенце Soft Cotton LALEZAR  50*100
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махровий рушник Soft Cotton LALEZAR 50 * 100 виготовлено турецьким виробником текстильної промисловості. Матеріалом для пошиття стала двостороння махрова тканина, яка відрізняється гігроскопічними властивостями....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти