Артикул:
22218

Набір рушників Ceylins 3-ка

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 23 бали. Ваш кошик буде загальним 23 бали який можна перетворити на ваучер на 23,00 грн.

473,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 10
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір рушників Ceylins 3-ка , від знаменитого турецького виробника домашнього текстилю. Виріб повністю складається з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Продукція відповідає міжнародним стандартам високої якості і безпеки. Чудовий комплект порадує всю сімю і стане справжнім помічником. В асортименті текстиль різних кольорових гам, в кожному наборі є одне білий рушник і два кольорових. Всі предмети в наборі прикрашені високоякісної вишивкою, у вигляді різних кольорів, також на борту присутні вишиті атласні нитки. Комплектується товар в презентабельну фірмову упаковку з картону, яка відповідає загальній композиції.

У комплекті присутній два лицьових рушники і одне банний з фроте. Для володарів чутливої шкіри, для забезпечення комфорту і безпеки, відмінно підійдуть махрові вироби. Махра - це ворсиста тканина, яка складається з безлічі петельок. На дотик поверхня дуже пухнаста і мяка, не викликає подразнень і алергічних реакцій. Що особливо важливо, адже домашній текстиль найчастіше має прямий контакт зі шкірою.

Матеріал славиться своїми чудовими властивостями і якостями. Махра характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Виріб швидко поглинає велику кількість вологи, при цьому швидко сохне саме. Це запобігає появі неприємного запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів. Пухка структура також дозволяє шкірі вільно дихати, при цьому маючи функцією терморегуляції, виріб підтримує комфортну температуру тіла. Текстиль не накопичує статичну електрику, що чудово впливає на серцево-судинну і нервову систему.

Пропонований набір перетворить лазневі процедури в саму приємну частину вечірнього відпочинку, мяка текстура ніжно висушить і помасажуйте шкіру. Рушник швидко подарує відчуття сухості і зігріє. Налаштує на спокійне проведення часу перед сном.

Текстиль простий в побуті і легко піддається пранню. Тканина відрізняється високою зносостійкістю і міцністю. Вироби збережуть свій привабливий зовнішній вигляд і властивості, навіть після численних циклів прання. Сушити текстиль рекомендується в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти петельки і поверхня втратить свою пухнастість і ніжність. Матеріал не схильний до дії сонячних променів і не дає усадки.

Придбати дивовижний даний комплект, можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Набір такого домашнього текстилю стане відмінним подарунком з нагоди народження, Нового року або будь-якого іншого торжества. Це завжди актуальний і потрібний подарунок, який принесе радість і задоволення його власникові.

Деталі товару
22218

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Рушник махровий Maisonette Hotel 70 * 140 від відомого турецького виробника зроблено з мякої махрової тканини високої якості і щільності, з натурального турецького бавовни. Рушник стане хорошою покупкою для...
3 067,00 грн
Простирадло махрова Tivolyo Home Alora має красиву текстуру, приємну мякість і високу щільність якісної двосторонньої махри. Під таким покривало вам завжди буде комфортно відпочивати в теплу пору року, також ЕВГО...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти