Артикул:
22215

Набір для сауни жіночий Fakili з

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 37 бали. Ваш кошик буде загальним 37 бали який можна перетворити на ваучер на 37,00 грн.

746,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі мякий, зручний і якісний набір для сауни Fakili жіночий з бавовняного волокна, від відомого турецького виробника. Кожен елемент набору має стандартні розміри, що подарує вам зручність і комфорт під час відпочинку в сауні або лазні. Адже всі ми знаємо, що хороший відпочинок залежить від правильного підібраного розміру одягу, і ця модель стане відмінним придбанням для вас і ваших близьких.

Набір для сауни жіночий Fakili, представлений в такій комплектації: рушників на липучці, чалма і тапочки. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина це мяка двостороння махра, середньої щільності. Поверхня мяка і прикрашена красивою вишивкою і декором у вигляді квіток. В асортименті вироби представлені в декількох кольорах. Весь набір виконаний в одному стилі, для максимальної зручності на рушник передбачена міцна липучка і кишеню, тапочки на гумовій підошві.

Турецький виробник Fakili використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом в сауні, одягнувши цей чудовий набір. Завдяки спеціальній обробці бавовняна тканина має високу мякість, щільність і міцність. Натуральні барвники міцно закріпилися в тканини, залишаючись стійкими до втрати кольору після прання.

Купити набір для сауни жіночий Fakili в подарунковій упаковці, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі рушників і простирадлом з різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки та найкращі продукти домашнього текстилю, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

Вироби не вимагають спеціального догляду, можна прати в пральній машині. Догляд за набором для сауни з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати виріб, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Вибирайте режим прання в залежності від щільності тканини, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить набір для сауни бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як бавовна дуже стійкий до деформації.

Купити жіночий набір для сауни Fakili від турецького виробника можна оптом і в роздріб за доступною ціною. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22215

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-polotenec-philippus-new-york-bannoe-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір Philippus 2-ка NEW YORK стане хорошим подарунком для вас і ваших близьких. Велике банний рушник і середнє лицьове рушники зроблені з якісної бавовняної махорки і прикрашені цікавою вишивкою. Двостороння махра...
п-це Elsu bukle Versace 50*90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити мяке лицьове рушник Elsu bukle - відмінне рішення для прикраси ванної кімнати і щоденного використання. Турецький виробник подбав про те, щоб Ви насолоджувалися приємною сухістю шкіри після прийняття душу або...
набор Gulcan Dnz bamboo 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижний подарунковий набір рушників Gulcan Dnz bamboo стане прекрасним подарунком для Ваших друзів або близьких. Турецький виробник подбав про прекрасній якості виробів для Вашого задоволення. Рушники прикрашені...
полотенце Cotton Ist dray
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємне рушник з двосторонньої махри стане вірним помічником у ванній або на кухні. Виріб турецького виробництва якості вищої проби. Таке рушник легко перенесе численні прання і анітрохи не втратить в якості або...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти