Артикул:
22204

Набір рушників Gulcan Golf 2

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 22 бали. Ваш кошик буде загальним 22 бали який можна перетворити на ваучер на 22,00 грн.

456,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 6
  • 8
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить один рушник 50х90

один рушник 70х140

Рушники є одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Прекрасний набір рушників Gulcan Golf 2-ка допоможе створити максимально комфортний побут і подарує масу приємних тактильних відчуттів. Ведучий турецька виробник славиться бездоганною якістю і гарним дизайном своїх виробів. Поставляється текстиль в подарунковій фірмовій коробці.

Пропонований набір складається з банного і лицьового рушники. До складу виробів входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Модель представлена в широкому колірному спектрі від світло - бежевого до насиченого синього кольору. Краї рушників прикрашені красивим кантом з вишивкою.

Рушники володіють всіма корисними властивостями бавовни. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень. Це дуже важливо адже текстиль буде контактувати з распаренной шкірою, яка більш чутлива. Численні петельки швидко абсорбують на себе вологу, миттєво осушуючи поверхню тіла, даруючи тепло і затишок. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, текстиль швидко сохне, це запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Текстиль простий в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах з використанням миючих засобів. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду бажано прати рушники окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити текстиль слід при природних умовах в добре распрямления вигляді. Не варто гладити текстиль і сушити на батареї, гарячі поверхні можуть примяти численні петельки і поверхня втратить свою пухнастість.

Пропонований набір розкішних рушників можна купити в нашому інтернет - магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане чудовим придбанням в власний будинок і вигідним капіталовкладенням. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації і не скоро зажадає заміни. Стильний набір стане прекрасним подарунком для родичів і друзів. Виріб точно стати в нагоді в побуті і буде активно використовуватися, нагадуючи про добрий смак і турботі свого дарувальника. Такий презент можна піднести на День народження, Новий рік і по будь-якій іншій урочистої нагоди і приводу.

Деталі товару
22204

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-polotenec-tivolyo-home-diamond-2-ka
rating 0 відгуків
2 245,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі красивий набір рушників Tivolyo Home Diamond 2-ка від відомого турецького виробника. Рушники зроблені з мякого бавовни і прикрашені ніжним мереживним кантом. Двостороння махра приємна до тіла...
58,00 грн
Купити бавовняне рушник Berra Hotel dray 420 г / м2 від турецького виробника - чудове рішення для готелів і мотелів. Висока щільність махорки, натуральне бавовняне волокно дозволяють легко увібрати вологу і роблять...
Набор Two Dolphins bukle 2-ка (л+б) colomb
rating 0 відгуків
456,00 грн
Набір рушників Two Dolphins bukle 2-ка (л + б) colomb стане чудовим придбанням для Вас і ваших рідних. Зроблені рушники відомим турецьким виробником з мякої бавовняної махорки високої якості. Двостороння махра швидко...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти