Артикул:
22191

Набір рушників Berkay 2-ка

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Особовий рушник 50 * 90

Банний рушник 70 * 140

Набір рушників Berkay 2-ка, від відомої турецької торгової марки, яка досягла успіху за рахунок виробництва якісного товару, що оцінило ряд споживачів. Вироби виготовлені з 100% натурального бавовняного волокна, без сторонніх домішок і добавок. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Комплектується в гарну картонну упаковку від виробника. Колекція представлена широким асортиментом кольорів і відтінків, що дозволяє вибрати текстиль, відповідний для необхідних потреб. Колірна гамма варіюється від самих світлих тонів, до темних насичених кольорів. Однотонна поверхня прикрашена високоякісної вишивкою у вигляді метеликів і квітів, за рахунок використання ниток з блиском, текстиль знаходить особливий шарм. Елегантне виріб підійде для будь-якого інтерєру, стане його яскравою прикрасою. Завжди охайні і красиві рушники, створять атмосферу тепла і гармонії в будинку.

Рушник - це один з найбільш затребуваних предметів серед іншого домашнього текстилю. Якісні вироби будуть не тільки виконувати своє пряме призначення, а й нести естетичне навантаження, радуючи свого володаря чарівним зовнішнім виглядом.

Текстиль має мяку приємну на дотик поверхню, яка не викликає алергію і подразнень на шкірі, а також виключає появу потертостей на тілі. Рекомендовано для використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою. Ворсиста поверхню здійснює легкий масаж, який стимулює кровообіг і покращує загальний стан шкіри.

Бавовняна махра відмінно вбирає вологу, численні петельки моментально абсорбують на себе рідину. Пориста текстура тканини чудово пропускає повітря, завдяки цьому, виріб швидко сохне, що перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і появи неприємного запаху. Ворс створює повітряний прошарок, це дозволяє зберігати максимально комфортну температуру тіла.

Текстиль простий в побуті і добре переносить часті машинні прання при температурі води 40-60 градусів. Рушник стійко до сонячного світла і швидко сохне в природних умовах. При сушінні варто уникати прямих джерел тепла, таких як батарея. Махрову поверхню протипоказано гладити, для збереження пухнастості і мякості. Матеріал відрізняється міцністю і зносостійкість, рушники прослужать довгі роки активної експлуатації, при цьому зберігши свої властивості і зовнішню привабливість.

Купити такий чудовий набір рушників можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Порадуйте себе і своїх близьких високоякісним текстилем, це вигідне придбання в свій будинок і відмінний варіант подарунка. Такий презент приємно здивує близьких або колег по роботі, буде доречним на різних заходах.

Деталі товару
22191

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник бамбуковий Juanna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудова серія бамбукових рушників лазня і особа, доповнюють наш асортимент махрових рушників, щоб Ви могли вибрати і купити для себе тільки найкраще. Якісне бамбукове волокно і щільна двостороння махра принесуть Вам...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти