Артикул:
20208

Рушник пляжний Binnur 70 * 140

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник пляжний Binnur 70 * 140 від провідного виробника домашнього текстилю, який завоював любов споживачів, як на внутрішньому ринку Туреччини, так і далеко за її межами. До складу тканини входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Текстиль відповідає високому рівню європейських стандартів якості та безпеки. Колекція представлена яскравими виробами широкої гами кольорів. В асортименті блакитні, зелені, помаранчеві, жовті, рожеві, бузкові рушники. Однотонна поверхня прикрашена бортиком по краях вироби з високоякісної вишивкою на морську тематику. Продається текстиль в фірмовому поліпропіленовому валізці з ручками.

У пляжний сезон неможливо обійтися без такого аксесуара як рушник. Пропонована модель з махорки володіє чудовими властивостями і якостями, які допоможуть забезпечити максимальний комфорт і зручність під час відпочинку. Поверхня махрової тканини складається з численних петельок, які отримують шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. Пухнаста і мяка поверхня, завдяки своїй екологічності і натуральності, не викликає алергію і подразнень на шкірі.

Пухка структура тканини добре пропускає повітря, виріб чудово зігріває, але при цьому не парить. Намокнув матеріал швидко сохне - це запобігає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і грибків. Текстиль славиться високою гігроскопічністю, ворсиста поверхня миттєво вбирає вологу, здійснюючи при цьому легкий масаж шкіри, який покращує її загальний стан. Виріб можна використовувати не тільки в якості рушники для тіла, воно також відмінно підійде в якості пляжного килимка. Легке і компактне, не займе багато місця і завжди буде під рукою в потрібний момент.

Текстиль легко піддається прання і має підвищену зносостійкість. Рушник стійке до дії сонячних променів і високих температур. Сушити виріб рекомендується в распрямления вигляді при природних умовах. Варто уникати прямих джерел тепла, гарячі поверхні можуть примяти петельки, і рушник втратить свою пухнастість і ніжність.

Купити пропонований товар можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Яскраве рушник буде виконувати не тільки своє пряме призначення, воно також стане невідємною частиною образу, буде радувати око і піднімати настрій. Текстиль це завжди затребуваний і актуальний подарунок, який можна подарувати з приводу і нагоди, родичам або друзям.

Деталі товару
20208

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
полотенце BY IDO jakarli dray 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінне рушник для тих, хто любить подорожі або постійно у відрядженнях. Якісна двостороння махрова тканина добре вбирає вологу, так як зроблена з натуральної бавовни, забезпечить мякість шкірі і заряд бадьорості на...
nabor-polotenec-philippus-roma-bannoe-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір Philippus 2-ка ROMA складається з двох чудових махрових рушників зроблених відомим турецьким виробником. У наборі ви знайдете банний і лицьове рушник, виконаних з мякою двосторонньої махри з кращого...
Полотенце Soft Cotton LORD 50*100
rating 0 відгуків
470,00 грн
Махровий рушник Soft Cotton LORD 50 * 100 виготовлено популярним виробником текстильної промисловості з кращої тканини. Дане лицьове рушник доповнює інтерєр ванної кімнати і створює шикарну атмосферу кожного разу під...
простынь махровая Philippus Bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити стильну махрову простирадло Philippus Bamboo 200 * 220 - подарувати справжнє розслаблення і комфортний відпочинок. Чудово виконана з бамбукової тканини, дуже мякою і блискучою. Простирадло зручна, міцна,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти