Артикул:
20052

Полотенце Philippus Lux ноги 50*70

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 42 бали. Ваш кошик буде загальним 42 бали який можна перетворити на ваучер на 42,00 грн.

Встигни купити за знижкою
154,80 грн 172,00 грн -10%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 6.
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Philippus Lux ноги 50 * 70 від провідного турецького виробника, продукція якого славиться високими стандартами якості та безпеки. До складу текстилю входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра, щільність - 650 г / м 2 . Колекція рушників для ніг представлена широким асортиментом яскравих, насичених кольорів, від блакитного до бордового. Поверхня текстурована і прикрашена вибитим малюнком у вигляді ступні, по краях рушник обрамлено візерунком в грецькому стилі. Кожен зможе підібрати виріб на свій смак. Різноманітність кольорів дозволяє членам сімї не плутати свою індивідуальну річ з іншими. Продається в фірмовому поліпропіленовому валізці з ручками.

Ринок текстильної промисловості переповнений виробами з нових матеріалів, проте лідерство за попитом утримують класичні махрові рушники з бавовни. Така любов покупців обумовлена чудовими властивостями самої тканини. Махра має ворсисту поверхню, яку отримують шляхом витягування петельок з нитки основи. Натуральний текстиль не викликає алергію і подразнень на шкірі. Пухнасте і ніжне рушник огорне ніжки турботою і занурить в мяке хмара спокою й умиротворення.

Висока гігроскопічність і повітропроникність забезпечать максимальний комфорт і зручність при використанні. Тканина здатна поглинати велику кількість рідини, при цьому досить швидко сохне в природних умовах. Таким чином, вони не запревает, на ньому не розмножуються шкідливі мікроорганізми і грибки. Під час використання здійснюється легкий пілінговий ефект і масаж шкіри.

Матеріал характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Виріб здатне винести численні машинні прання, зберігши при цьому зовнішню привабливість і свої корисні властивості. Текстиль стійкий до впливу сонячних променів і високих температур, не дає усадки і не вимагає прасування.

Купити пропоноване виріб можна як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це потрібне придбання в свій будинок, який порадує всіх домочадців, зробить побут більш комфортним і зручним. Текстиль це завжди актуальний і затребуваний подарунок, який відрізняється своєю універсальністю. Рушник можна піднести як близьким родичам, так і друзям з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20052

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
650 г / м2
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Two Dolphins bukle 2-ка (л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити рушник з відмінною якістю і ціною? Тоді зверніть увагу на набір рушників Two Dolphins bukle, в який ходить лицьове і банний рушник. Вони виготовлені відомим виробником текстильної промисловості з...
простынь махровая Cotton Castilio
rating 0 відгуків
812,00 грн
Чудова махрова простирадло сподобається вам своєю мякою махрою і якістю вишивки. Двостороння махра дозволить вам насолоджуватися даними покривалом в будь-який час року, їм можна ховатися або ж просто застелити ліжко....
Простирадло махрова Freecoton bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красива і чудова махрова простирадло на ліжко стане для Вас приємним придбанням. Вона зроблена турецьким виробником Freecoton з кращого бамбукового волокна і забезпечить Вам приємну мякість. Також стане відмінною...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти