Артикул:
20050

Простирадло махрова Gulcan 200 * 220 PVC

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Gulcan 200 * 220 PVC з 100% натуральної бавовни вищого сорту, виготовлена за останніми технологіями, відповідає європейським стандартам безпеки і високої якості. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Поверхня прикрашена рельєфом у вигляді вензелів або орнаментом в грецькому стилі. Малюнок текстури повторюється на бортику, виконаний вишивкою. В асортименті вироби різноманітних квітів, серед яких - молочний, рожевий, мятний, гірчичний і інші. Текстиль буде чудово справлятися не тільки зі своїм прямим призначення, але і нести естетичне навантаження, чудово справляючись з декоративною функцією. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і стане його яскравим доповненням. Продається простирадло в подарунковій упаковці від виробника.

Махра - це ворсиста тканина, що складається з численних петельок, які отримують шляхом витягування з ниток слабо натягнутою основи. Матеріал має низку дивовижних якостей, завдяки чому, придбав любов і довіру споживачів. Простирадло з махорки відрізняється своєю універсальністю, вона обовязково стане в нагоді в кожному будинку. Пухнаста, мяка поверхня не викликає подразнень і алергічних реакцій. Виріб рекомендовано для щоденного використання людьми з чутливою шкірою і дітьми.

Для матеріалу характерна висока гігроскопічність і повітропроникність. Завдяки цьому, простирадло можна використовувати в якості великого банного рушника, її зручно брати з собою на пляж. Численні петельки миттєво абсорбують на себе вологу, даруючи тепло і відчуття сухості. Поверхня не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на всьому організмі. Текстиль ідеально підійде в якості постільної білизни або легкого літнього ковдри.

Виріб прекрасно піддається прання, і відрізняється високою зносостійкістю і міцністю. Легко переносить високі температури, стійке до дії ультрафіолету і механічного впливу. Сушити білизну слід в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти і деформувати петельки, тоді вона може втратити свою ніжність і шовковистість.

Придбати чудову махрову простирадло для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Високоякісний текстиль - це вигідне капіталовкладення і хороший подарунок для друзів і близьких.

Деталі товару
20050

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
129,00 грн
Купити рушник Bulteks Hotel ноги 50 * 70 - відмінне рішення для Вашої ванної. Мяка турецька махра завжди зігріє Ваші ноги і швидко вбере воду. Рушник зроблено якісно і прослужить Вам тривалий час, також воно легко...
Простынь махровая Gulcan Swan
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрова простирадло Gulcan Swan. Тканина - велюр махра. Матеріалом служить 100% бавовна. Щільність вироби висока. Простирадло поставляється в подарунковій упаковці від виробника. Зроблено в Туреччині.
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти