Артикул:
19981

Полотенце Philippus Miss bamboo 90*150

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 29 бали. Ваш кошик буде загальним 29 бали який можна перетворити на ваучер на 29,00 грн.

588,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Рушник Philippus Miss bamboo 90 * 150 турецького виробництва, відповідає європейським санітарним нормам високої якості і безпеки. До складу продукції входить 100% натуральний екологічно чистий бамбук. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Колекція представлена виробами в широкій колірній гамі модних пастельних відтінків, серед яких сірий, рожевий, синій, ліловий і інші. Однотонна поверхня прикрашена бортиком з шикарною вишивкою, у вигляді пагонів бамбука і орнаменту в візантійському стилі. Виріб прекрасно доповнить інтерєр будь-якої кімнати. Комплектується в фірмовий поліпропіленовий чемоданчик з ручками.

Рушник - це невідємна частина домашнього текстилю, великою популярністю користуються натуральні вироби. Бамбук має ряд корисних якостей, серед яких важливе місце займають антибактеріальні властивості. На бамбуковій поверхні мимовільно гинуть бактерії і грибки, що забезпечує високу гігієнічність вироби. На дотик поверхня дуже мяка і ніжна, не викликає алергію і подразнень на шкірі. Це особливо важливо для банного вироби, адже воно має прямий контакт з распаренной шкірою, яка стає особливо чутливою.

Численні ворсинки швидко вбирають вологу, виріб має підвищеною гігроскопічністю. Структура тканини дозволяє вільно пропускати повітря, завдяки цьому, виріб досить швидко сохне в природних умовах. На бамбуковому рушник не зявляється неприємний затхлий запах. При контакті зі шкірою здійснюється легкий масаж з пілінговим ефектом, це благотворно впливає на стан шкіри.

Текстиль має красиву шовковисту поверхню з природним блиском. Полотно не мнеться і чудово піддається драпіровці. Волокна не бояться ультрафіолету і не руйнуються під дією сонячного світла. Для догляду за виробом підходить машинне прання, при температурі води 40-60 градусів. Сушити слід в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні, такі як батарея або праска, можуть примяти петельки, і текстиль втратить свою пухнастість. Тканина відрізняється міцністю і довговічністю, навіть після багаторазових циклів прання, рушник збереже свій привабливий зовнішній вигляд.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це чудовий вибір для створення затишного і комфортного побуту у власному будинку. Слід сказати, що високоякісне рушник це завжди актуальний і затребуваний подарунок, який завжди в тренді. Такий презент можна піднести абсолютно всім з приводу торжества або просто в знак подяки.

Деталі товару
19981

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Soft Life GEO 4-ка (2б+2л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Симпатичний набір рушників Soft Life GEO оформлених витонченою вишивкою чудово підійде для подарунка одному або близькій людині. Набори в різних колірних варіантах: біло-коричневий, біло-блакитний, біло-рожевий,...
nabor-polotenec-tivolyo-home-casablanca
rating 0 відгуків
1 088,00 грн
Чудовий набір рушників Tivolyo Home CASABLANCA стане приємним придбанням для Вас і Ваших рідних. Мякий турецька бавовна робить двосторонню махру рушників приємною до тіла, дозволяє швидше вбирати вологу і зберігати...
Maisonette Рушник махр Classic 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі махровий рушник високої якості від турецького виробника. Ви обовязково підберете рушник за Вашим смаком серед великої кількості квітів. Відмінна якість рушників, двостороння махра і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти