Артикул:
19802

Полотенце Дельфіни бамбукові 70х140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 16 бали. Ваш кошик буде загальним 16 бали який можна перетворити на ваучер на 16,00 грн.

332,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 5
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Банний рушник Dolphins bamboo 70x140, виготовлено відповідно до високих стандартів європейської якості і безпеки. Турецька торгова марка, яка представляє цей виріб, завоювала любов і довіру споживачів у себе на батьківщині і далеко за її межами. До складу виробу входить 100% натуральне бамбукове волокно високої якості, тканину виконання - двостороння, петельчатого махра. Колекція представлена широкою палітрою кольорів і всіляких відтінків. Однотонна поверхня прикрашена бортиком з вишивкою, яка виконана у вигляді пагонів бамбука. Виріб добре впишеться в будь-який інтерєр, стане його яскравою прикрасою. Підкреслить індивідуальність і хороший смак свого володаря.

Бамбук - це унікальна рослина, якому властивий ряд корисних якостей. Волокно володіє антибактеріальними властивостями, які зберігаються при його обробці. На такій поверхні гине сімдесят відсотків відомих мікроорганізмів, завдяки цьому, текстиль зберігає свою гігієнічність. Рушники з екологічно чистої сировини, полюбилися за свій привабливий зовнішній вигляд, дивовижну мякість і міцність.

пористих поверхнях отримують шляхом витягування численних петельок з слабо натягнутої нитки основи. Рушник не подразнює шкіру і виключає алергічні реакції, рекомендується для використання дітям і алергікам. Текстиль має підвищену гігроскопічність, здатний вбирати велику кількість вологи, моментально осушуючи шкіру і даруючи справжній комфорт. Пухка структура добре пропускає повітря, рушник швидко сохне, це запобігає появі неприємного затхлого запаху. Під час використання здійснюється легкий масаж, який покращує тонус і благотворно впливає на стан шкіри.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду, його можна прати в пральній машині за допомогою миючих коштів, оптимальна температура води 40-60 градусів. Тканина швидко сохне в природних умовах і стійка до сонячного світла. Гладити виріб не потрібно, праска може примяти петельки, а це призведе до того, що поверхня втратить свою мякість і пухнастість. Матеріал відрізняється міцністю і довговічністю, рушник прослужить тривалий час при активній експлуатації, радуючи свого володаря чудовим зовнішнім виглядом і чудовими властивостями.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині . Це вигідне і корисне придбання в свій будинок і чудовий варіант подарунка. Такий презент відрізняється актуальністю і універсальністю, його можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
19802

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton BAMBU  50*100
rating 0 відгуків
500,00 грн
Інтерєр Вашої ванної кімнати оформлений в ніжних тонах? Тоді зверніть увагу на рушник Soft Cotton BAMBU 50 * 100 від турецького виробника домашньої текстильної продукції. Махровий рушник виготовлено з екологічно...
полотенце Julie Rainbow Orkide 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве банний рушник виконане з мякої тканини з двостороннім махрою, відомим турецьким виробником. Приємна кольорова гама подарує Вам гарний настрій, а висока якість і мякість бавовни, дозволить насолодитися...
Набір рушників Pupilla Hotel трійка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір рушників від турецького виробника ТМ Pupilla складається з 3-х предметів. У комплекті Ви знайдете рушник для обличчя, для ніг і великий банний рушник. Постояльцям Вашого готелю або мотелю неодмінно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти