Артикул:
19801

Полотенце Дельфіни бамбукові 50х90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 8 бали. Ваш кошик буде загальним 8 бали який можна перетворити на ваучер на 8,00 грн.

166,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 5
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Dolphins bamboo 50x90, від відомого турецького виробника домашнього текстилю. Виготовлено з 100% натурального бамбука, вищого гатунку. Тканина виконання двостороння, петельчатого махра. Колекція представлена широким асортиментом кольорів і відтінків, від стриманих кремових і білих до соковитого бордового і фуксія, враховані всі колірні переваги, що дозволяє підібрати текстиль навіть самому вимогливому покупцеві. Краї акуратно оброблені, оформлені красивим бортиком з ненавязливою вишивкою у вигляді бамбукових пагонів, які символізують зростання, життя і процвітання . Також присутній облямівка, на якій красується напис " bamboo ". Це шикарне, незрівнянне рушник безсумнівно прикрасить будь-який інтерєр і допоможе створити атмосферу тепла і затишку.

Одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю, є рушники. Великою актуальністю користуються вироби з махрової поверхнею, до складу яких входить бамбукове волокно. Такий текстиль має низку чудових якостей і властивостей, за що і полюбився споживачами. Ворсисту поверхню отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Рушник дуже мяке і пухнасте, має гарний шовковистого блиску. Бамбук має природні антибактеріальні властивості, на такому виробі гинуть практично всі патогенні мікроорганізми, це дуже важлива властивість, яка забезпечує гігієнічність.

Натуральний, екологічно чистий склад, без сторонніх домішок і добавок, запобігає появі алергії і подразнень на шкірі. Безпека дуже важлива, адже виріб має прямий контакт з тілом. Рушник має високий ступінь повітропроникності і гігроскопічності. Здатне поглинати вологу в рази вище, ніж у аналогічного бавовняного вироби. Аморфність структури дозволяє відмінно пропускати повітря, завдяки чому, текстиль досить швидко сохне в природних умовах. При використанні здійснюється легкий масаж тіла, який покращує мікроциркуляцію крові і позитивно впливає на стан шкіри.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, досить машинного прання за допомогою миючих засобів, рекомендована температура води 40 -60 градусів. Сушити дуже гарне в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, це дозволить зберегти пухнастість і ніжність поверхні. Тканина відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю, витримує численні прання, не втрачаючи при цьому свій привабливий зовнішній вигляд і якості.

Таке рушник чудове придбання в свій будинок, воно порадує всіх членів сімї. Товар можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Високоякісний текстиль завжди був і буде актуальним подарунком, який відрізняється своєю практичністю і універсальністю. Його можна подарувати як близьким родичам, так і колегам по роботі.

Деталі товару
19801

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор для сауны Freecoton бамбуковый мужской
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чоловічий набір для сауни Freecoton з рушниками з бамбукового волокна чудовий в якості подарунка друзям або близьким людям. Турецький виробник подбав про високу якість, такий набір буде служити довго своєму...
Рушник бамбуковий Juanna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудова серія бамбукових рушників лазня і особа, доповнюють наш асортимент махрових рушників, щоб Ви могли вибрати і купити для себе тільки найкраще. Якісне бамбукове волокно і щільна двостороння махра принесуть Вам...
простынь махровая Philippus 160*220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити мяку і затишну махрову простирадло Philippus 160 * 220 - отримати універсальне виріб для Вашого комфорту. Її можна використовувати в якості пледа або річного ковдри, також подарує приємну сухість шкіри після...
Полотенце HB ноги 30*50
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Миле і приємне ножне рушник від турецького виробника захищатиме Вас від ковзання після прийняття душу або ванни, махра швидко вбирає вологу і дозволяє швидко просушити ноги. Якісна двостороння махра прекрасно терпить...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти