Артикул:
19739

Рушник Saheser bamboo 70 * 140

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Банний рушник Saheser bamboo 70 * 140, від провідного турецького виробника товарів для будинку, виріб виконано з дотриманням високих європейських стандартів якості та безпеки. До складу входить 100% натуральне, екологічно чисте бамбукове волокно, найвищої якості. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра, високої щільності. Комплектується в фірмовий поліпропіленовий чемоданчик з ручками. Асортимент рушників представляє велику колірну гамму, що дозволяє зробити вибір кожному, дотримуючись своїх смакових переваг. Однотонна поверхня прикрашена акуратним бортиком з вишивкою у вигляді бамбукових пагонів, які ніби тягнутися до променів сонця всупереч перешкодам. Краї акуратно оброблені. Елегантне рушник напевно стане прикрасою будь-якого інтерєру, допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку, підкреслить гарний смак свого володаря.

Без рушника не обходиться жоден побут, ми користуємося цими виробами щодня. Текстиль повинен бути надійним, безпечним і комфортним в застосуванні. Всім перерахованим вище характеристикам відповідає представлене рушник. Бамбук має природні антибактеріальні властивості, завдяки чому, на поверхні виробу гине сімдесят відсотків відомих патогенних мікроорганізмів. Такі рушники не запревают, і у них не зявляється неприємний затхлий запах, за рахунок відмінної повітропроникності. Текстиль гіпоалергенний і не викликає подразнень на шкірі, рекомендований для використання навіть дітьми. Це дуже важлива характеристика, адже рушник має прямий контакт з розпареним тілом.

Виріб має здатність вбирати вологу у багато разів більше, ніж аналогічне бавовняне виріб, численні ворсинки миттєво абсорбують на себе рідину , осушуючи шкіру. Аморфна текстура тканини добре пропускає повітря, тому виріб досить швидко сохне в природних умовах. Закутатися в таку поверхню буде дуже приємно, вона подарує тепло і ніжність.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання за допомогою миючих засобів, при температурі води 40-60 градусів. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, це допоможе зберегти пухнастість і ніжність поверхні. З цієї ж причини, рушник не варто гладити, праска може примяти петельки. Матеріал відрізняється міцністю і довговічністю, він на довгі роки збереже свою привабливість і чудові властивості.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Роблячи покупки для себе, не забувайте про друзів і близьких, адже це чудовий подарунок. Текстиль можна презентувати абсолютно всім і з будь-якого приводу, це завжди актуальна і затребувана річ.

Деталі товару
19739

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla Sal
rating 0 відгуків
217,00 грн
Представляємо Вам чудові бавовняні махрові рушники в асортименті. Купити рушники, вироблені в Туреччині з кращого бавовняного волокна - подарувати Вам та Вашим близьким тільки приємні емоції і відчуття після душа,...
Простынь махровая Misse Home Microterry 200*220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити легку і міцну махрову простирадло Misse Home Microterry 200 * 220 від турецького виробника - додати вишуканості Вашій спальні. Виконана в яскравій кольоровій гамі, створить у Вашій спальні теплу і затишну...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти