Артикул:
19730

Встановити Vianna 2 ка

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 18 бали. Ваш кошик буде загальним 18 бали який можна перетворити на ваучер на 18,00 грн.

364,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір рушників Vianna 2-ка, від турецького виробника, який завоював любов і довіру споживачів, і продовжує відповідати високому статусу. До складу виробу входить 100% натуральне, екологічно чисте бавовняне волокно. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Придбати виріб можна в красивій, подарунковій упаковці від виробника. В асортименті є набори різноманітних кольорів і відтінків. Однотонна поверхня прикрашена високоякісної вишивкою на різну тематику. Що дозволяє підібрати вироби кожному на свій смак. Акуратне і завжди охайне виріб, допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Рушники є найпоширенішим видом домашнього текстилю. Сучасний ринок переповнений всілякими пропозиціями і новими тканинами, однак, лідерство за попитом продовжують утримувати бавовняні махрові рушники. Це обумовлено чудовими властивостями і якостями самої тканини. Махра - це ворсиста тканина, ворс якої складається з численних петельок, що виходять шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи.

Мяка і пухнаста поверхню є гіпоалергенної і не викликає подразнень на шкірі. Текстиль має високий ступінь гігроскопічності, численні петельки моментально абсорбують на себе рідину і осушують поверхню. Пориста текстура тканини дозволяє добре пропускати повітря. Завдяки цій якості, виріб досить швидко сохне, що запобігає появі затхлого запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів і грибів. Під час використання проводитися масаж шкіри, який покращує мікроциркуляцію і позитивно впливає на її стан.

Текстиль простий в побуті і не потребує спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності, достатньо звичайної машинного прання при температурі води 40-60 градусів. Сушити виріб рекомендовано в природних умовах в распрямлённом вигляді, слід уникати при сушінні прямих джерел тепла і праски, гарячі поверхні можуть примяти петельки і рушники втратять свою мякість і пухнастість. Матеріал відрізняється міцністю і довговічністю, він не втратить своїх якостей і зовнішній вигляд з плином часу.

Придбати пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це вигідне капіталовкладення і потрібне придбання в свій будинок, адже чудові властивості вироби гарантують носкість тривалий час і збереження привабливого дизайну. Такий набір послужить чудовим подарунком, який відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Порадує як близької людини, так і колегу по роботі.

Деталі товару
19730

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Pupilla Vip Snake 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подаруйте собі і близьким чудову мякість бамбуковій тканини. Гарний подарунковий набір рушників від турецького виробника, зроблений на високому рівні якості, з щільною і мякою двосторонньої махри, яка швидко вбере...
Полотенце Soft Cotton BAMBU  85*150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно намагаєтеся знайти і купити рушник з натуральної якісної тканини, яке б відмінно переносило часті машинні прання? Тоді рушник Soft Cotton BAMBU від турецького виробника створено для Вас. Махровий рушник...
Полотенце Soft Cotton MARINE  85*150
rating 0 відгуків
1 240,00 грн
Купити великий банний рушник Soft Cotton MARINE від турецького виробника - отримати зручний, практичний і красивий аксесуар для сауни або лазні. Виконано з натурального 100% бавовни в білому і темно-синьому кольорі,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти