Артикул:
19692

Простирадло махрова Two Dolphins 160 * 220 model 2

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 56 бали. Ваш кошик буде загальним 56 бали який можна перетворити на ваучер на 56,00 грн.

1 139,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Two Dolphins 160 * 220 model 2, турецького виробництва, виготовлена з 100% натурального бавовняного волокна, відповідно до високих європейських стандартів якості та безпеки. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Комплектується виріб в подарункову упаковку з картону від виробника. Модель представлена виробами ніжних пастельних відтінків рожевого, бежевого, бузкового та інших кольорів. Однотонна поверхню по краю прикрашена бортиком з вишивкою, в вигляді пагонів молодого рослини. Простирадло добре впишеться в будь-який інтерєр, допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Великою популярністю серед споживачів користуються простирадла з махорки. Перш за все, це обумовлено чудовими властивостями тканини і багатофункціональністю такого виробу. Махра - це натуральна ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування численних петельок з слабо натягнутої нитки основи. Поверхня не викликає подразнень і алергії, текстиль рекомендований для щоденного використання людям з чутливою шкірою і дітям.

Виріб дуже пухнасте і приємне на дотик, має мяку, ніжну текстуру. Матеріал має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Численні петельки здатні миттєво вбирати рідину і осушувати поверхні. Відмінна здатність пропускати повітря, забезпечує дихання шкіри, сам виріб, завдяки цьому, досить швидко сохне. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево - судинну систему. Під час використання здійснюється легкий масаж, який покращує стан шкіри і дарує приємні тактильні відчуття.

Простирадло знаходить широке застосування в побуті, її можна використовувати як постільна білизна або легке літнє покривало. Текстиль підійде в якості великого банного або пляжного рушники, його можна постелити на підлогу і використовувати як килимок для гри з дітьми. Білизна зручно брати з собою в поїздку і на природу.

У побуті виріб просто в догляді і чудово переносить часті машинні прання. Рекомендована температура для прання 40-60 градусів, сушити слід в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гаряче повітря від батареї або праски, може примяти петельки і поверхня втратить ніжність і пухнастість.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це вигідне капіталовкладення і корисна річ, яка послужить хорошу службу. Такий текстиль є відмінним подарунком, його можна піднести до будь-якого свята. Презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю.

Деталі товару
19692

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Philippus 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити набір рушників в подарунковій упаковці від турецького виробника, з красивою вишивкою у вигляді квітки троянди - зробити приємний і практичний подарунок друзям і близьким. У набір входить лицьове і банний...
Розпродано
0,00 грн
Купити рушник Duygu bamboo - це придбати виріб високої якості за низькою ціною. Рушник виготовлено з бамбука, який відрізняється своєю натуральністю, здатністю вбирати вологу, пропускати повітря. Воно не викликає...
полотенце Julie Rainbow Orkide 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве банний рушник виконане з мякої тканини з двостороннім махрою, відомим турецьким виробником. Приємна кольорова гама подарує Вам гарний настрій, а висока якість і мякість бавовни, дозволить насолодитися...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти