Артикул:
19652

Простирадло махрова Philippus Lux 200 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Philippus Lux 200 * 220 від провідного турецького виробника, виготовлена з 100% бавовняного волокна. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Виріб відповідає міжнародним стандартам високої якості і безпеки. Комплектується текстиль в красиву фірмову упаковку з картону. Модель представлена широким поряд квітів в ніжних пастельних відтінках. Однотонна поверхня прикрашена елегантним бортиком, з вишивкою у вигляді рослинного орнаменту. Краї простирадла оброблені бахромою, яка додає особливого шарму і вишуканість. Такий виріб стане прикрасою будь-якого інтерєру, допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Махрова простирадло - це незамінний помічник у створенні максимально комфортного і зручного побуту. Виріб має ряд корисних властивостей і якостей, є багатофункціональною і дуже зручною річчю. Натуральна екологічно чиста поверхня, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергію і подразнень на шкірі.

Ворсиста тканину складається з безлічі петельок, які отримують шляхом витягування з ниток основи. На дотик поверхня дуже мяка і ніжна, до неї так і хочеться доторкнутися. Матеріал має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Ці властивості дозволяють використовувати текстиль як великого банного рушника і постільної білизни. Виріб має функцію терморегуляції, петельки створюють повітряний прошарок між тілом і основою тканини, таким чином, підтримується максимально комфортна температура. Поверхня не накопичує статичну електрику і не дратує нервову і серцево - судинну систему, це позитивно впливає на весь організм в цілому.

Така простирадло ідеально підійде для використання в якості легкого літнього ковдри або зовнішнього покривала. Текстиль не мнеться і виглядає дуже презентабельно. Виріб рекомендовано для використання дітям, можна вкрити дитину або використовувати як простирадло, або в якості килимка для гри.

Для догляду та підтримки гігієнічності, досить машинного прання за допомогою миючих засобів, рекомендована температура води 40-60 градусів. Сушити текстиль варто в распрямлённом вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Зіткнення з гарячими поверхнями може примяти петельки і поверхня втратить свою пухнастість і ніжність. З цієї ж причини, махрові вироби не гладять. Матеріал має підвищену ступенем міцності і зносостійкості. Простирадло буде довгі роки радувати свого власника прекрасним зовнішнім виглядом і чудовими властивостями.

Купити високоякісний текстиль можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це потрібна річ в кожному будинку і вигідне придбання. Слід зазначити, що представлена простирадло, є чудовим варіантом подарунка для друзів і близьких. Кожного порадує такий презент, якісний текстиль - це завжди модно, актуально і затребуване.

Деталі товару
19652

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Ermet Julie Gokkusagi 50*90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне махровий рушник для обличчя, від турецького виробника. Модель зроблена з якісної двосторонньої махрової тканини на основі натурального бавовняного волокна, що забезпечує хорошу водопоглинання,...
polotence-pljazhnoe-75-150-futbolnie-klubi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник пляжний 75 * 150 з футбольними клубами стане відмінним придбанням для футбольних фанатів і просто для людей бажаючих купити махровий рушник. Це рушник зроблено з турецького бавовни, має високу щільність і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти