Артикул:
19089

Рушник Cestepe jakarli sacakli 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 17 бали. Ваш кошик буде загальним 17 бали який можна перетворити на ваучер на 17,00 грн.

345,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Банний рушник Cestepe jakarli sacakli 70 * 140, турецького виробництва виготовлено відповідно європейських стандартів високої якості. До складу текстилю входить 100% натуральне бавовняне волокно найвищої якості. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра, поверхня жаккардовая. Колекція представлена ніжними відтінками блакитного, рожевого і інших кольорів. Жаккардовая поверхню у вигляді вензелів виглядає дуже вишукано, рушник прикрасить будь-який інтерєр і додасть особливий шарм. Виріб прикрашено витонченим бортиком з вишивкою, краю обрамлені бахромою. Красиве і ошатне рушник, створить атмосферу тепла і домашнього затишку, буде виконувати не тільки своє пряме призначення, а й приносити естетичне задоволення своєму власникові.

Махрові рушники користуються величезною популярністю і продовжують утримувати лідерство за попитом. Це, перш за все, обумовлено прекрасними характеристиками натурального матеріалу. Ворсисту тканину отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень, є цілком безпечною для використання дітьми та дорослими з особливо чутливою шкірою.

Текстиль відрізняється своєю мякістю і ніжністю, рушник дуже пухнасте і приємне на дотик. Виріб має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Численні петельки моментально абсорбують на себе вологу і осушують шкіру, створюючи максимальний комфорт і затишок. Рушник досить швидко сохне в природних умовах, що перешкоджає появі неприємного запаху і розмноженню шкідливих мікроорганізмів. При використанні текстиль мяко впливає на шкіру, покращуючи мікроциркуляцію крові і її загальний стан.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, достатньо звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів. Рушник стійке до високих температур і сонячних променів. Сушити дуже гарне в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, це допоможе зберегти мякість і ніжність поверхні. Не потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок. Тканина відрізняється високою зносостійкістю і міцністю. Чи збереже свій первинний зовнішній вигляд і форму, навіть після довгої і активної експлуатації.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Такий рушників не раз виручить в побуті, а чарівним зовнішнім виглядом завершить дизайнерський задум у ванній кімнаті. В черговий раз, зіткнувшись з питанням: «Що ж подарувати?», Згадайте про настільки універсальною і красивою штучці, вона чудово виступить в ролі подарунка.

Деталі товару
19089

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Оздоблення
бахрома
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Елена
rating 10
Спасибо за комплект полотенец . Доставка быстрая, претензий нет.
6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla Hunkar
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити рушник з модала (евкаліпт) від турецького виробника Pupilla - порадувати себе і своїх близьких чудовою мякістю. Відмінна якість рушники дозволить їм користуватися довгий час. Модал дуже швидко вбирають вологу,...
Полотенце Soft Cotton LORD 50*100
rating 0 відгуків
470,00 грн
Махровий рушник Soft Cotton LORD 50 * 100 виготовлено популярним виробником текстильної промисловості з кращої тканини. Дане лицьове рушник доповнює інтерєр ванної кімнати і створює шикарну атмосферу кожного разу під...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти