Артикул:
19437

Набір рушників Gulcan Premium 2 (l + b)

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 32 бали. Ваш кошик буде загальним 32 бали який можна перетворити на ваучер на 32,00 грн.

659,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 3
  • 9
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір рушників Gulcan Premium 2-ка (л + б) виготовлені з 100% натурального бавовняного волокна, від турецького виробника , який займає лідируючі позиції на ринку в даному сегменті продукції. Поверхня махрова, двостороння. Вироби поставляються в красивій подарунковій упаковці від виробника.

Без рушника не обходиться не один будинок. Такий виріб використовується у ванній кімнаті, на кухні, в басейні і на пляжі. Лідером серед споживачів продовжують залишатися бавовняні махрові рушники. Перш за все, це обумовлено чудовими властивостями використовуваного матеріалу. Махра - це ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування петельок з основи. Завдяки цьому, поверхня виходить повітрям, легкої і мякою. Володіє високим ступенем гігроскопічності, добре вбирає вологу, при цьому саме швидко сохне. Це перешкоджає розмноженню хвороботворних мікроорганізмів і появи затхлого запаху.

Текстиль рекомендується для використання людям які страждають алергією і дітям, так як всі використовувані під час виробництва матеріали, натуральні і екологічно чисті. Мають гіпоалергенними властивостями, що запобігає появі подразнень на тілі. За рахунок своєї структури, надає легкий масаж, який позитивно впливає на стан шкіри. Виріб огорне свого володаря теплом і ніжністю, зробить звичайні лазневі процедури максимально комфортними і приємними. Добре утримує тепло і зігріває тіло.

Рушники не вимагають спеціального догляду, достатньо звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів. Стійкі до високих температур і сонячного світла. Сушити вироби рекомендується при природних умовах. Довгий час зберігатимуть свої насичені кольори і форму. Мають високу міцність і зносостійкість.

Комплект рушників має вишуканий дизайн у вигляді фактурної поверхні. Краї оформлені акуратною бахромою, що додає особливого шарму. Малюнки і кольору представлені в широкому асортименті від світлих пастельних тонів, до насичених яскравих, кожен зможе підібрати виріб на свій смак. Такий текстиль добре впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Створить атмосферу розкоші і свята.

Придбати пропоновану продукцію для себе і в подарунок, можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Елітний набір рушників, є хорошим подарунком для друзів і близьких. Він відрізняється своєю практичність і універсальністю, підійде для людей будь-якого віку і підлоги.

Деталі товару
19437

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
п-це Duygu Markali
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Duygu Markali мають габарити 50 * 90 і 70 * 140. Зроблено з якісного. Немаркі і добре тримає колір після багатьох прань. Ви можете придбати їх оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
полотенце Ermet Pitokareli
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Ermet Pitokareli виготовлено з махрової двосторонньої тканини. Матеріал складається зі стовідсоткового бавовни високої щільності. Виріб йде в подарунковій упаковці. Виробник - Туреччина. Ви можете придбати...
Полотенце Berra Koyu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікаве бавовняний рушник, виконане в морському стилі з бавовни високої якості, подарує Вам приємні і нові відчуття після прийому ванни або душу. Рушник чудово вбирає вологу, легко чиститься, має приємний зовнішній...
полотенце BY IDO jakarli dray 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінне рушник для тих, хто любить подорожі або постійно у відрядженнях. Якісна двостороння махрова тканина добре вбирає вологу, так як зроблена з натуральної бавовни, забезпечить мякість шкірі і заряд бадьорості на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти