Артикул:
19431

Рушник Bulteks Gobel 70 * 140

Лазневе махровий рушник розміром 70 * 140 см, виконано з 100% бавовни. Ціна вказана за 1 рушник.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 4.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Bulteks Gobel 70 * 140 від турецького виробника, що став лідером в даному сегменті текстилю. Виріб складається з 100% бавовни, двостороння махра. Представлено в різних колірних гамах, всі відтінки рожевого, коричневого і зеленого, а також є в молочному кольорі. На каймі виконаний жакардовий візерунок, у вигляді плентаються гілок і бють хвиль, з золотих ниток. Краї акуратно оброблені.

Рушник виготовлено з натурального волокна, яке століттями залишається актуальним - з бавовни. Це не з проста, адже такий матеріал екологічний і гіпоалергенний, а значить безпечний у використанні, а також підійде для користування людьми, які страждають на алергічні реакції, адже тканина виключає появу подразнень і потертостей на шкірі. Крім цього, має відмінну гігроскопічністю і повітропроникністю, що дає можливість рушнику моментально вбирати залишки вологи на шкірі, а також запобігати появі запаху, швидко висихати. А антибактеріальну властивість, запобіжить розмноження хвороботворних мікроорганізмів.

Особлива структура рушники, яка була досягнута за рахунок крученої нитки, що створює петельчатого поверхню, наділяє виріб мякістю і пухнастий. У нього так любо обгорнути, адже на дотик дуже приємне і фактурне. Також фроте виробляє мікромасаж під час користування, що позитивно відбивається на кровообіг, тим самим покращуючи загальне самопочуття. Таким виробом можна користуватися як вдома, так і на дачі, а також взявши на пляж. Воно завжди стане в нагоді.

Полотенец досить міцний, що робить виріб зносостійким, а висока щільність, дозволяє його експлуатувати тривалий час. У догляді дуже просто. Досить машинного прання з миючими засобами. Так як воно трудносмінаемо, можна обійтися без прасування. Тривалий час зберігає свій первозданний вигляд, навіть після численних чистячих процедур. Стійко до вицвітання і вигорання, а також до линяння.

Купити таке рушник можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Послужить відмінним подарунком до будь-якого свята, адже це практична і універсальна річ, що стане в нагоді кожному. Крім свої надзвичайні якостей, також порадує свого володаря красивим видом, прикрасить як кухню, так і ванну кімнату. Внесе затишок, стане яскравим акцентом в інтерєрі.

Деталі товару
19431

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton FRINGE 85*150
rating 0 відгуків
963,00 грн
Хочете купити рушник великого розміру і з відмінними гігроскопічними властивостями? Тоді зверніть увагу на рушник Soft Cotton FRINGE від турецького виробника текстильної промисловості. Махровий рушник такої якості...
118,00 грн
Рушник Bulteks Hotel зроблено відомим турецьким виробником з мякої бавовняної махорки. Висока щільність тканини дозволить швидко увібрати вологу, подарує приємну мякість і дозволить насолоджуватися цим рушником...
набор Gulcan 3-ка  ( 2 л + б )
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний набір махрових рушників в подарунковій упаковці від відомого турецького виробника. Рушники зроблені з мякої двосторонньої махрової тканини на основі турецького бавовни, що подарує вам...
Полотенце Soft Cotton LALEZAR  85*150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове банний рушник Soft Cotton LALEZAR від турецького виробника стане прикрасою Вашої ванної кімнати. Цікаві кольору в поєднанні з вишуканою вишивкою надають рушнику розкішний вигляд. Виконано з натуральної бавовни,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти