Артикул:
19425

Полотенце Дельфіни Синій Мякий 50 * 90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 9 бали. Ваш кошик буде загальним 9 бали який можна перетворити на ваучер на 9,00 грн.

197,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 5
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник нової колекції Dolphins Blue Soft 50 * 90, від провідного турецького виробника, виконано з високоякісної двосторонньої махри, в складі якої 100% натуральна бавовна, екстра-класу. Щільність ворсинок 530 г / м 2 . Упаковано в поліпропіленовий чемоданчик з ручками від виробника.

Бавовняна махровий рушник посідає лідируюче місце серед споживачів, в даному сегменті товарів. Незважаючи на появу нових тканин на ринку, попит на натуральні вироби тільки зростає. Це обумовлено, перш за все, чудовими властивостями самого бавовняного волокна, яке використовується для виготовлення представленого рушники.

Натуральна махрова тканина має високий ступінь гігроскопічності, здатна швидко вбирати вологу, моментально осушувати шкіру. Завдяки петельчатого структурі, при використанні текстилю здійснюється легкий масаж, який покращує мікроциркуляцію крові, тим самим покращуючи стан шкіри. Поверхня не накопичує статичну електрику і не викликає алергію. Підійде для використання всіма членами сімї і навіть дітям, у яких особливо чутлива шкіра.

У побуті рушник легке у догляді. Виріб витримує багаторазові прання при високих температурах. Швидко сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла. Гладити махровий виріб не потрібно. Відрізняється високою зносостійкістю і міцністю. Прослужить довгі роки, зберігаючи привабливий зовнішній вигляд і свою форму. Завжди виглядає охайно і красиво, створюючи атмосферу домашнього затишку і тепла.

Колекція має приємне колірне оформлення. Натуральні відтінки коричневого, рожевого, сірого, бузкового, помаранчевого, здатні задовольнити найвишуканіший смак. Краї вироби прикрашені бортиком у вигляді різного орнаменту, можна підібрати те що ближче до душі. Такий рушників впишеться в будь-який дизайн і стане відмінним доповненням декору ванної кімнати.

Дивно мяке і ніжне рушник подарує справжнє задоволення своєму власникові. Зробить звичайні ванні процедури максимально комфортними і приємними.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Рушник невідємна частина домашнього текстилю. Купуючи виріб для себе, подбайте про своїх близьких і друзів. Адже це відмінний, потрібний подарунок, який можна піднести як чоловікам, так і жінкам і з будь-якого приводу.

Деталі товару
19425

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
530 г / м2
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Tivolyo Home VITALI NAKISLI
rating 0 відгуків
652,00 грн
Рушник Tivolyo Home VITALI NAKISLI виготовлено з махрової двосторонньої тканини. Матеріал вироби має високу щільність і складається з 100% бавовни. Виріб загорнуте в подарункову упаковку. Країна виробник - Туреччина.
простынь махровая Philippus Bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Стильна махрова простирадло Philippus Bamboo 200 * 220 порадує Вас чудовою мякістю і комфортом під час відпочинку. Виконана з бамбукового волокна високої якості, гіпоалергенна, екологічно безпечна, швидко вбирає...
набор Hisena dray 2 халата+ 4 полотенца
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для молодої пари або для сімї призначений набір Hisena dray. У комплекті два халата: чоловічий і жіночий і 4 рушники, по два для кожного. Вироби оформлені прекрасної вишивкою, пошиті з махорки і велюру високої...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти