Артикул:
19424

Полотенце Philippus Miss bamboo 50*90

Махровий рушник з бамбукового волокна розміром 50 * 90 см. Ціна вказана за 1 рушник.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 12 бали. Ваш кошик буде загальним 12 бали який можна перетворити на ваучер на 12,00 грн.

250,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Махровий рушник з 100% бамбукового волокна, Philippus Miss bamboo 50 * 90, від відомого турецького виробника домашнього текстилю. Відрізняється високою якістю і міцністю. Щільність матеріалу складає 530 г / м 2 , махра двостороння, петельчатого. Поставляється в поліетиленовій упаковці від виробника.

Рушник невідємний елемент домашнього текстилю. Ним користуються тільки прокинувшись і протягом усього дня, на кухні та у ванній кімнаті. Саме такі деталі, як якісне рушник, роблять побут максимально комфортним, а значить створюються умови для повноцінного, активного життя. Важливо підібрати той продукт, який буде відповідати всім вимогам високої якості і безпеки, таким і є даний рушників.

Для виготовлення представленого продукту використовується високоякісне, екологічно чисте, бамбукове волокно. З нього виходить дивно мяке виріб, який володіє чудовими споживчими властивостями. Поверхня відмінно вбирає велику кількість вологи і швидко сохне самостійно, перешкоджаючи тим самим розвитку патогенних мікроорганізмів. Та й сама бамбукова нитка, володіє природними антибактеріальними властивостями, завдяки цьому, у рушники не зявляється затхлий запах. Крім мякості, рушників відрізняється шовковистістю і природним блиском. Натуральний текстиль гіпоаллергенін, не подразнює шкіру. Підійде для використання всіма членами сімї, в тому числі і дітьми.

З часом поверхня не змінює свого кольору і форми. Просто у використанні і догляді, досить звичайної машинного прання. Стійко до сонячного світла і високих температур. У прасування не потребує, сушити рекомендується в природних умовах, уникаючи джерел тепла.

Виріб виконаний в спокійних натуральних відтінках коричневого, рожевого, сірого, персикового кольорів. Краї прикрашені розкішним бортиком з вишивкою у вигляді рослинного орнаменту. Прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, несучи атмосферу свята і домашнього затишку.

Купити пропоновану продукцію, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Рушників послужить відмінним подарунком, який відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Такий презент обовязково стати в нагоді і буде використовуватися, надасть радість своєму власникові. Текстиль можна подарувати кому завгодно, підійде до будь-якого свята.

Деталі товару
19424

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Щільність
530 г / м2
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence--vie-bamdoo-50-90-2-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Vie bamdoo 50 * 90 2 штуки зроблено з мякого бамбукового волокна турецьким виробником, щоб Ви могли насолодитися приємними відчуттями після душа і насолодитися комфортною сухістю шкіри. Мяка двостороння...
Полотенце Gulcan
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити рушник Gulcan - подарувати відчуття мякості і комфорту після прийняття душу. Його зручно брати з собою на море або на дачу. Великий вибір кольорів приверне Вашу увагу з першого погляду. Витримує велику...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти