Артикул:
19268

простий бамбук Gulcan Garden 200 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло Gulcan Garden bamboo 200 * 220 випускається від турецького бренду, який зарекомендував себе як виробник якісного продукту. Виготовляється виріб з бамбукового волокна, яке має безліч корисних якостей. Відрізняється особливим антибактеріальну властивість, експертами відмічено, що бактерії просто знищуються на поверхні бамбукового волокна, це ж властивість нейтралізує запахи. Матеріал дуже міцний, що виключає сминаемость, заломи і складки на поверхні виробу.

Наявність пустот і зазубрин в волокні, які утворилися природним шляхом, роблять виріб повітропроникним, що дозволяє використовувати простирадло як покривало в жарку пору року. А мяке і шовковисте властивість, так і манить укочена в неї з головою, адже на дотик - це дуже ніжне і делікатне виріб. Що особливо підійде власникам чутливої шкіри.

Простирадло стійка до деформацій, що дозволяє проводити багаторазово прання, простота в догляді. Радує той факт, що відсутні катишки, поверхня на довго залишається гладкою. Особлива структура тканини, дозволяє проникати пігментів фарби глибоко в нитки, що забезпечує яскравість і соковитість фарб вироби. Простирадло Gulcan Garden bamboo гіпоалергенна і екологічна, ніж повністю безпечна для людини.

Купити таке вироби можна в нашому інтренет-магазині оптом і в роздріб. Товар представлений в декількох колірних гамах. За простирадлі простягається облямівка з вишитими рослинними візерунками у вигляді квітів і гілок бамбука, а також фірмова напис. Виконані малюнки в колір основного тону. Виріб упаковано в фірмову коробку, яка прикрашена в тій же рослинної тематики.

Порадуйте себе і близьких такою покупкою. Адже вона універсальна у використанні, а різні колірні рішення, допоможуть підібрати саме ту, яка ідеально підійде до дизайну кімнати, зробить особливий акцент в інтерєрі.

Деталі товару
19268

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-tivolyo-home-90-180-plyazhnoe
rating 0 відгуків
1 038,00 грн
Рушник Tivolyo Home 90 * 180 пляжне від турецького виробника подарує Вам гарний настрій і приємні відчуття від якісної турецької махорки. Рушник зроблено з натурального бавовняного волокна, що дозволяє швидко...
307,00 грн
Відмінне банний рушник для Вас і Ваших близьких. Відомий турецький виробник ТМ Bursali використовував тільки кращі і якісні матеріали. Чудове бамбукове волокно дозволить Вам набагато швидше відчути приємну сухість...
290,00 грн
Рушник Berra dray 90 * 150 - це чудове бавовняний рушник від турецького виробника. Хто відправляється у відрядження або ж просто йде на пляж по достоїнству оцінить якість цього рушники. Середня щільність махорки,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти