Артикул:
19151

Простирадло бамбукова Karacan 200 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

У нашому інтернет магазині Ви можете придбати бамбукову простирадло Кaraсan 200 * 220. Цей товар купити можна як оптом, так і в роздріб. Фабричне турецьке виробництво гарантує високу якість виробу. Простирадло виконана з екологічно чистого волокна, еластичність і повітропроникність якого вище на 20% ніж у бавовни. Продається простирадло в гарній картонній упаковці від виробника.

Натуральне бамбукове волокно, яке використовується у виробі, має низку переваг. Тканина з бамбука виходить міцна, але при цьому дуже мяка і блискуча. Адже не дарма бамбук називають «зеленим шовком». Дана продукція не вимагає особливого догляду, досить звичайною машиною прання. Дихаючий матеріал простирадла забезпечує комфорт протягом всієї ночі; з такою простирадло з бамбука і не холодно і не жарко під час сну. Бамбукова тканина володіє антибактеріальними властивостями, перешкоджає розмноженню бактерій всередині волокна, а також є гіпоалергенної.

Простирадло виконана в широкій колірній гамі: від світлих до темних тонів . Може прикрасити і підійти до будь-якого інтерєру. Край вироби орнаментований вишивкою у вигляді бамбукових пагонів. Як відомо, бамбук дуже популярний на Сході як символ молодості, стійкості, зростання і процвітання, гнучкості та досконалості. Так що такий узор не просто красивий, але і несе смисловий підтекст.

Виріб можна використовувати як складову постільної білизни, або як зовнішній декор. Тканина не мнеться, а для ідеально гладкій поверхні виробу, буде досить прасування при низьких температурах. Простирадло Кaraсan 200 * 220 стійка до вицвітання, зберігає блиск і шовковистість при тривалому використанні.

Бамбукова застудитися стане універсальним подарунком, підійде як для близького родича, так і для колеги на роботі, буде гідним подарунком з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19151

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-dolphins-remix-cotton-70-140-bannoe
rating 0 відгуків
257,00 грн
Красиве рушник Dolphins Remix Cotton 70 * 140 стане не тільки приємним придбанням для вас і ваших близьких, а й гарним доповненням вашої ванної кімнати. Зроблено рушник з мякою двосторонньої махри відомим турецьким...
nabor-polotenec-philippus-bannoe-licevoe-egypt
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Philippus 2-ка EGYPT стане прекрасним придбанням для вас і ваших близьких. Мякі рушники зроблені турецьким виробником з натуральної бавовни високої якості, що подарує вам приємну сухість шкіри і...
Набор полотенец Rebeka Roster 2-ка (л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Rebeka Roster 2-ка (л + б) це відмінний подарунок для Ваших близьких. У набір входить банний і лицьове рушник, зроблені з мякого турецького бавовни відомим виробником. Кожне рушник прикрашено...
полотенце Julie vip 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне банний рушник Julie vip 70 * 140 турецького виробництва. Зроблене з кращого бавовни, воно подарує вашій шкірі приємну мякість і комфорт після душа, і гарний настрій на цілий день. Відтінки на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти