Артикул:
19051

Рушник TAC Casora 50 * 90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 18 бали. Ваш кошик буде загальним 18 бали який можна перетворити на ваучер на 18,00 грн.

364,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник TAC Casora 50 * 90 від відомого турецького виробника домашнього текстилю, який зарекомендував себе виробником якісного продукту. Такі вироби не залишають байдужими покупців на батьківщині і далеко за її межами. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно високої якості. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Колекція представлена у великій колірній гамі, починаючи від самих яскравих, до пастельних і ніжних тонів. По краю виріб прикрашено акуратним тонким бортиком, який надає особливого витонченість. Текстиль прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, стане його логічним доповненням і прикрасою. Завжди акуратний і красиве рушник, підкреслить атмосферу затишку і домашнього тепла.

Для комфортного побуту важлива кожна дрібниця. На кухні і в ванній кімнаті незамінним помічником, є рушники. Натуральна поверхня має ворсисту структуру, яку отримують шляхом витягування численних петельок з ниток основи. Екологічно чистий бавовняний текстиль повністю безпечний і гіпоалергенних, може використовуватися людьми з чутливою шкірою і дітьми. Поверхня дуже мяка і ніжна, делікатна на дотик.

Важливим якістю махрового вироби, є високий ступінь гігроскопічності. Рушник здатне швидко вбирати різного роду вологу, моментально осушуючи поверхні. При цьому пухка текстура чудово пропускає повітря, дозволяє виробу швидко сохнути в природних умовах. Це важлива якість для виробу, який постійно контактує з вологою. На поверхні не будуть розмножуватися патогенні мікроорганізми і гриби, це збереже гігієнічність і не допустить появи неприємного затхлого запаху. Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і покращує її стан.

Виріб не примхливо в догляді, чудово переносить часті машинні прання при температурі води 40-60 градусів. Текстиль стійкий до сонячного світла і довгий час зберігає свій первісний колір. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Це допоможе зберегти мякість і пухнастість поверхні. Тканина відрізняється довговічністю і міцністю, рушник прослужить тривалий час активної експлуатації.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Рушників завжди стане в нагоді в домашньому побуті, буде особливим прикрасою у ванній кімнаті. Вирішивши піти на свято, обовязково в якості подарунка піднесіть такий текстиль. Він стане практичним і актуальним презентом, який напевно оцінить одержувач.

Деталі товару
19051

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
530 г / м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla Safir
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінне лицьове рушник для вас і ваших рідних. Приємне якість і щільна двостороння махра подбають про те щоб ви відчували приємну сухість після душу або інших ранкових процедур. Вироблені кращим турецьким...
Полотенце Soft Cotton YONGA  50*100
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно не можете знайти і хочете купити рушник глибокого фіолетового кольору? Махровий рушник Soft Cotton YONGA 50 * 100 можна купити в різних кольорах, більш того, воно не тільки має гарний зовнішній вигляд, але і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти