Артикул:
19048

рушник TAC Royal havlu 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 31 бали. Ваш кошик буде загальним 31 бали який можна перетворити на ваучер на 31,00 грн.

633,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Бавовняна махровий рушник TAC Royal havlu 70 * 140. Виготовлено з 100% натурального бавовняного волокна. Поверхня виробу жаккардовая. Виробник даного продукту, турецька торгова марка TAC , яка славиться передовими технологіями у виробництві домашнього текстилю та високою якістю виробів.

рушник невідємна частина нашого щоденного побуту. Без нього не обійтися в ванній і на кухні. Продукт виконаний методом жаккард - це різновид махрової тканини, яка відрізняється особливим способом плетіння. Поверхня виходить з двостороннім рельєфним малюнком.

Жакардові махрові рушники відносяться до елітного домашнього текстилю. Адже вони проводитися з екологічно чистих матеріалів без сторонніх домішок. Використовуваний бавовна, володіє унікальними властивостями, завдяки чому, він ідеально підходить для виготовлення махрових рушників. Так як волокно гіпоалергенна, добре вбирає вологу і швидко сохне і при цьому - приємне на дотик. Текстура поверхні дуже мяка і пухнаста, постійно виникає бажання доторкнутися і провести долонею зверху вниз. Відмінно підійде для ніжної дитячої шкіри. Висока щільність вироби забезпечує зносостійкість, так що послужить своєму власникові тривалий час.

Завдяки петельчатого структурі, поверхню виробу здійснює легкий масаж шкіри, покращуючи регенерацію клітин. Здатність зберігати і розподіляти тепло, дозволяє закутатися в рушників після прийняття ванни і продовжити свій туалет відчуваючи лише комфорт і затишок.

Рушники давно перестали бути всього лише предметом домашнього ужитку. Зараз вони виконують і естетичну функцію. Вся поверхня представленого вироби прикрашена елегантним візерунком, краю оформлені бахромою. Колекція жакардових рушників в нашому магазині презентована в широкій палітрі кольорів модних відтінків. Колір здатний створити настрій, підкреслити стиль інтерєру ванної кімнати або стати яскравим акцентом. Так блакитні та зелені відтінки додадуть свіжості, а пастельні - створять атмосферу спокою і затишку.

Купуючи текстиль для себе, згадайте про друзів і близьких. Адже високоякісне елітне рушник є чудовим, універсальним і корисним подарунком. Такий сорпріз порадує як чоловіка, так і жінку.

Купити банний рушник TAC Royal havlu Ви можете в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Представлений продукт в упаковці від виробника.

Деталі товару
19048

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Best Rose bamboo 70*140
rating 0 відгуків
364,00 грн
Якісне банний рушник з бамбукової тканини для Вашого комфорту, зроблене відомим турецьким виробником. Двостороння махра добре вбирає вологу, швидко сохне і зберігає мякість тривалий час. Рушник представлено в...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти