Артикул:
19023

Рушник TAC Purse havlu 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 36 бали. Ваш кошик буде загальним 36 бали який можна перетворити на ваучер на 36,00 грн.

721,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Махровий рушник TAC Purse havlu 70 * 140 виготовлено з натурального бавовняного волокна. Поверхня махрова, петельчатого двостороння. Є представником турецького виробника, який завоював любов споживачів високою якістю. Даного типу рушники займають лідируюче місце серед іншого домашнього текстилю. Вони використовуються в кожному будинку, на кухні та у ванній кімнаті, а також завдяки розміру, підійде і для інших цілей - взяти з собою на пляж або в баню.

Так як виріб бавовняне, то воно має ряд властивостей, які перевершують вироби з синтетики. Адже бавовняний рушників здатний швидко поглинати велику кількість вологи, при цьому у нього висока ступінь повітропроникності, що дає можливість швидко висихати, не даючи зявиться запаху. Тканина повністю натуральна без сторонніх домішок і хімікатів, тому вона гіпоалергенна і підійде для всіх, особливо тим, у кого ніжна і чутлива шкіра. Махрова поверхню забезпечує легкий відлущуючий масаж. Також добре утримує і розподіляє тепло, що дозволяє, закутавшись в мяку пухнасту поверхню, відчути тепло по тілу і затишок.

Висока щільність тканини забезпечує її високу міцність і зносостійкість, а значить, рушників довго прослужить своєму власникові. Матеріал стійкий до сонячного світла і вицвітання. Для догляду за виробом досить звичайною машиною прання, натуральне рушник збереже свою привабливість і мякість на протяженнее численних прань. Виріб з махорки не вимагає прасування, що значно полегшує працю господаркам.

гладкокрашеним рушники мають широкий асортимент квітів і відтінків. Краї вироби оформлені орнаментом у вигляді бортика з ялинками. Виріб завжди буде виглядати охайно і акуратно. Доповнюючи і підкреслюючи інтерєр ванної кімнати. Кожна господиня хоче мати в своєму арсеналі таке якісне, пухнасте і мяке банний махровий диво.

Таке чудове виріб можна купити в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Порадуйте себе і своїх близьких цієї чудової обновкою, адже Ви зможете подарувати не просто корисний подарунок у вигляді рушника, а надати комфорт і затишок, за що вони напевно будуть вдячні. Також виріб можна піднести колегам по роботі і друзям з будь-якого приводу, адже без цього текстилю не обходиться жоден будинок, його використовують повсюдно і щодня всі члени сімї.

Деталі товару
19023

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-duygu-eftelya-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Duygu EFTELYA приємно здивує вас мякістю і якістю двосторонньої махри турецького виробника. Рушник добре вбирає вологу, прикрашене красивою вишивкою і має приємні відтінки. Щільна махра стійка до частого...
Простирадло махрова Freecoton bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красива і чудова махрова простирадло на ліжко стане для Вас приємним придбанням. Вона зроблена турецьким виробником Freecoton з кращого бамбукового волокна і забезпечить Вам приємну мякість. Також стане відмінною...
polotence-tivolyo-home-deniz-keten-100-180-plyazhnoe
rating 0 відгуків
1 038,00 грн
Рушник Tivolyo Home Deniz keten 100 * 180 зроблено з кращого льону відомим турецьким виробником. Таке рушник подарує вам і вашим близьким комфортний відпочинок на морі або біля басейну в готелі. Висока якість...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти