Артикул:
19004

рушник TAC Leones 50 * 90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 19 бали. Ваш кошик буде загальним 19 бали який можна перетворити на ваучер на 19,00 грн.

395,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Особові рушники TAC Leones 50 * 90, складаються з 100% високоякісного бавовняного волокна. Тканина, двостороння махрова, з щільним рівномірним ворсом. Виробник представник з Туреччини, що займає лідируючі позиції у виробництві домашнього текстилю.

Як відомо, махровий рушник незамінний атрибут в кожній ванній кімнаті. А саме цей продукт, ще й виконаний з високоякісної сировини і має ряд особливостей. Виріб мяке на дотик, приємне на дотик до тіла. У матеріалі відсутні штучні добавки і домішки, що говорить про його безпеку у використанні. Органічний хлопок, з якого виготовлений рушників, гіпоалергенний і гігроскопічний. Підійде для користування всією сімєю, адже відмінно вбирає вологу, а при витирання виключає потертості і роздратування на тілі. Матеріал має масажним і ліфтінговим ефектом, що покращує стан шкіри.

Висока щільність вироби забезпечує велику зносостійкість і міцність матеріалу, що ідеально підходить для щоденного використання. Чи збереже свою мякість і зовнішню привабливість навіть після численних прань. Стійко до сонячних променів, а також до деформацій і вицвітання. Краї вироби акуратно оброблені міцним швом. Ненавязливий декоративний бортик з рельєфною вишивкою надає охайність і елегантність.

Купити висококласний рушників в широкій колірній гамі, можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Придбайте настільки практичний і красивий подарунок для близьких, або побалуйте себе. Рушник приємне і потрібне, відрізняється своєю універсальністю. Виріб можна презентувати як чоловікам, так і жінкам, дорогим людям і колегам по роботі з будь-якого приводу і нагоди.

Адже крім прямого призначення, продукт несе і декоративну функцію. За допомогою правильно підібраного рушники в нашому магазині можна підкреслити дизайн приміщення, створити особливий інтерєр і настрій. Так зелений і блакитний колір привнесе свіжість, пастельні відтінки рожевого і бежевого кольору створять романтичну обстановку. Різноманітність кольорової палітри, дозволяє підібрати виріб яке ідеально підійде для ванної кімнати будь-якого дизайну. Таке рушник стане більше ніж просто предметом домашнього текстилю, воно буде виконувати і презентабельну функцію.

Деталі товару
19004

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
530 г / м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla Macro
rating 0 відгуків
376,00 грн
Ще одне чудове банний рушник, яке гідно оцінять всі члени Вашої родини. Мяка бамбукова махра, якісне виконання і талант майстрів турецького виробника піднімають такий рушник на високий рівень стандартів якості....
58,00 грн
Купити бавовняне рушник Berra Hotel dray 420 г / м2 від турецького виробника - чудове рішення для готелів і мотелів. Висока щільність махорки, натуральне бавовняне волокно дозволяють легко увібрати вологу і роблять...
polotence-plyazhnoe-75-150-cvetnoe
rating 0 відгуків
0,00 грн
Пропонуємо вам гарне рушник пляжне 75 * 150 турецького виробництва, зроблене з мякої махрової тканини на основі бавовняного волокна. Безсумнівно рушник сподобається вам і вашим близьким своєю якістю, високою...
polotence-eyupoglu-50-90-licevoe-310-gram-metr
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Легке рушник EYUPOGLU - 310 гр / м від турецького виробника ідеально підходить для людей, які часто в розїздах і відрядженнях. Рушник зроблено з мякої махрової тканини на основі бавовняного волокна, легке і добре...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти