Артикул:
19003

рушник TAC Leones 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 30 бали. Ваш кошик буде загальним 30 бали який можна перетворити на ваучер на 30,00 грн.

612,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Лазневе махровий рушник TAC Leones 70 * 140 це високоякісний виріб з високою щільністю тканини і мякої пухнастої двосторонньої махрою. Виготовлено з 100% натурального бавовняного волокна турецьким виробником, що є гарантом високої якості вироби.

Багато полюбили це виріб за особливі властивості матеріалу, завдяки яким, рушник зручно для щоденного використання. Так, він має високу здатність повітропроникності і поглинання вологи - гігроскопічність, завдяки чому виріб добре осушує шкіру і швидко сохне. Використовуваний в виробі екологічно чиста бавовна - гіпоалергенний і перешкоджає розмноженню бактерій, що дає можливість застосовувати його в дитячій гігієні, що особливо важливо для новонароджених. Також добре зберігає і розподіляє тепло, тому так приємно після ванни або душу, закутатися в мяке на дотик махровий рушник. Відмінною рисою такого виробу є і те, що петельчатого структура матеріалу виконує легкий масаж шкіри, що покращує кровообіг, при це м запобігаючи пошкодження будь-якого характеру. Ворс однорідний, рівномірно покриває всю поверхню.

За рахунок міцності тканини, рушників піддається тривалій експлуатації, що говорить про його зносостійкості і стійкості до дії миючих засобів. Передбачена багаторазова прання, після якої, форма і колір залишається в первозданному вигляді. Згодом виріб не деформується, стійке до вигорання і вицвітання, а значить, що завжди матиме красивий і доглянутий вигляд, радуючи свого володаря своєї мякістю і ніжністю.

Рушники давно перестали бути лише предметом домашнього ужитку. Сьогодні вони виконують і декоративну функцію. Краї рушники прикрашені спокійним бортиком. Широка палітра кольорів, дозволяє вибрати саме той виріб, який ідеально впишеться в інтерєр ванної кімнати і буде приносити естетичне задоволення. Створить унікальну і індивідуальну атмосферу.

Купити махровий рушник TAC Leones 70 * 140 можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника в спокійних однотонних тонах. Замовляючи виріб для себе, не забудьте про своїх близьких і друзів. Адже якісне банний рушник відмінний універсальний подарунок, який зробить не замінний внесок в будинок. Виручить по господарству, в той же час прикрашаючи своєю красою і простотою дизайн кімнати.

Деталі товару
19003

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
530 г / м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Sokuceler 3-ка (б+л+ноги)
rating 0 відгуків
665,00 грн
Купити гарний набір рушників Sokuceler від турецького виробника - створити затишну, позитивну обстановку у ванній кімнаті. Рушники зроблені з натуральної бавовни високої якості, мякі, пухнасті, відмінно вбирають...
п-це Berra вышивка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасні рушники Berra з оригінальною вишивкою - це не тільки прикраса для ванної кімнати. Це ще і дуже корисна і практична річ в будинку, рушники відмінно вбирають воду, стираються без проблем, і зберігають всі...
Рушник Pupilla Beymen
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове махровий двостороннє рушник від турецького виробника Pupilla. Вам обовязково сподобається рушник з відмінною махрою і приємною вишивкою, Ваші рідні по достоїнству оцінять ту легкість, з якою рушник вбирає...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти