Артикул:
19000

набор Philippus Lux Cotton 2-ка (л+б)

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 36 бали. Ваш кошик буде загальним 36 бали який можна перетворити на ваучер на 36,00 грн.

727,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір рушників Philippus Lux Cotton 2 - ка (л + б). Від популярного турецького виробника домашнього текстилю. Тканина махрова, двостороння і жаккардовая. У складі 100% бавовна.

Такий рушників є одним з найпопулярніших предметів домашнього текстилю та просто незамінною річчю в побуті. Адже в першу чергу, коли моя руки, виходячи з душу або закручуючи кран на кухні, ми відразу ж використовуємо цей виріб. І багато в чому наш щоденний комфорт залежить від наявності такого текстилю будинку. Рушники в даному наборі виготовлені з екологічно чистого 100% бавовни, який відмінно вбирає воду і є гіпоалергенним. Тому підійде для всіх членів сімї, в тому числі і для тих, чия шкіра особливо чутлива. Вироби дуже мякі і приємні на дотик. Використання жаккарда - це різновид махрової тканини, що відрізняється способом переплетення ниток, робить поверхню рельєфною, створений при цьому візерунок, дуже ефектний і привабливий.

Висока щільність махорки вироби, забезпечує комфортне використання і міцність, що гарантує зносостійкість, тривалу експлуатацію. Дуже пухнасті, але при цьому легкі рушники, будуть радувати свого власника своєю мякістю, швидко вбираючи вологу і зігріваючи своїм теплом.

Для догляду за виробом досить звичайного прання, забруднення легко виводяться, варто лише додати миючі засоби. Тканина стійка до сонячних променів і вицвітання. Після численних прань зберігає первозданну форму, а також зовнішній вигляд.

Такий набір можна придбати в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Колекція представлена в широкій колірній гамі. Однотонні рушники прикрашені картатим візерунком по всій поверхні, а також оформлено бордюрним рельєфним малюнком у вигляді рослинного орнаменту. По краях невелика бахрома, що робить виріб неабияким і дуже стильним. Рушники стануть не тільки предметом домашнього ужитку, а й елементом декору. Доповнивши інтерєр ванної кімнати своєю елегантністю. Завжди охайне і надзвичайно мяке, воно буде дарувати щоденний комфорт і естетичне задоволення.

Купувати рушники в комплекті вигідніше. Адже в результаті, економія коштів, а також отримуєте два рушники різних розмірів виконаних в одному стилі, а це красиво і зручно. Такий набір стане хорошим універсальним подарунком для друзів і близьких з будь-якого приводу і нагоди. Представлений набір в симпатичною подарунковій упаковці від виробника.

Деталі товару
19000

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Julie Special 50 * 90
rating 0 відгуків
108,00 грн
Хочете купити рушник, яке б чудово вбирало вологу? Тоді зверніть свою увагу на рушник Julie Special від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Рушник виготовлено з двосторонньої махрової тканини, яка...
Рушник Pupilla для ніг
rating 0 відгуків
204,00 грн
Відмінне рушник для ніг від відомої торгової марки Pupilla. Таке рушник сподобається Вам своїми приємними відтінками, оригінальним малюнком і незвичайною мякістю. Чудовий бавовна, щільна махра і кращу якість...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти