Артикул:
18793

Набір рушників Vianna Dogs 2шт. (З + л) 30 * 50/50 * 90

З радістю пропонуємо Вам якісний набір рушників від турецького виробника, зроблений з натуральної бавовни і прикрашений символом Нового року. У наборі ви знайдете лицьове рушник і невелику серветку, з щільною двосторонньої махрової тканини, з цікавою і якісною вишивкою символу Року Собаки. Рушники подарують комфорт і приємні відчуття вашій шкірі. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 8 бали. Ваш кошик буде загальним 8 бали який можна перетворити на ваучер на 8,00 грн.

163,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В наборі:

лицьове рушник - 50х90 см,

серветка 30х50 см.

Пропонований набір Vianna Dogs складається з рушники для обличчя та маленької серветки. Якісний текстиль від відомої турецької марки. Для виробництва використовуються тільки високоякісну натуральну сировину. Матеріал двостороння бавовняна махра, в складі 100% бавовна.

Рушники є невідємним предметом домашнього ужитку в кожному будинку. Дуже важливо підібрати той виріб, який буде відповідати всім вимогам і створювати комфортний побут. Найпоширенішими і затребуваними, є бавовняні махрові рушники. Це, перш за все, визначається чудовими властивостями використовуваної тканини.

Особливості натуральної махорки полягають в її повітропроникності, здатності швидко поглинати вологу, гипоаллергенности. Також тканину відрізняє висока зносостійкість, мякість, привабливий зовнішній вигляд. Всіма цими якостями наділені рушники в пропонованому наборі. Вони добре і швидко вбирають вологу з поверхні шкіри, при цьому здійснюючи легкий масаж, завдяки повітропроникності, вироби швидко висихають, перешкоджаючи тим самим розмноження патогенних мікроорганізмів. Текстиль екологічно чистий, без сторонніх домішок і хімікатів, підійде для використання дітьми, адже у них особливо чутлива шкіра. Рушники Vianna Dogs надзвичайно мякі і приємні на дотик, так і хочеться їх помацати, провести рукою вздовж і поперек.

Вироби прості в догляді, досить звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів. Завдяки своїй зносостійкості, навіть після численних прань зберігають свій привабливий вигляд, яскравий колір і мякість. Рушничок завжди будуть виглядати акуратно й охайно, створюючи атмосферу затишку і тепла в будинку.

Завдяки своїм розмірам, рушники з набору є універсальними виробами, їх можна використовувати повсюдно в ванній кімнаті або на кухні. Маленьке Рушничок завжди стати в нагоді під рукою на роботі чи вдома, на прогулянці з дитиною або на пікніку з друзями. Яскраві кольорові рішення і якісна вишивка, у вигляді собачок різних порід, припадуть до душі всім членам сімї. Такий набір стане відмінним, приємним і головне потрібним подарунком, який відрізняється своєю універсальністю. Такий презент можна піднести з будь-якого приводу і нагоди. Тим більше, що рушники комплектуються в подарунковій упаковці від виробника.

Купити високоякісний набір рушників Vianna Dogs можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб.

Деталі товару
18793

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Cotton Castillo 2-ка (л+б)
rating 0 відгуків
378,00 грн
Купити набір рушників від відомого турецького виробника - створити комфорт у ванній кімнаті або привітати Ваших близьких з урочистою подією. Рушники прикрашені вишивкою у вигляді квітів. Виготовлені з бавовни, з...
полотенце Vevien
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мякі махрові рушники Vevien подбають про чистоту і сухості Вашої шкіри після водних процедур. Натуральний високоякісний бавовна дозволить Вам насолоджуватися комфортом і мякістю дуже довго. Рушники легко стираються...
Нещодавно переглянуто
набор Vianna Dogs 2шт. (с+л) 30*50/50*90 набор Vianna Dogs 2шт. (с+л) 30*50/50*90
rating 0 відгуків
163,00 грн
З радістю пропонуємо Вам якісний набір рушників від турецького виробника, зроблений з натуральної бавовни і прикрашений символом Нового року. У наборі ви знайдете лицьове рушник і невелику серветку, з щільною...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти