Артикул:
18774

Простирадло махрова Two Dolphins 200 * 220 model 1

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Two Dolphins 200 * 220 model 1, від відомого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Текстиль комплектується в подарункову фірмову упаковку з картону. Модель виконана в широкій палітрі кольорів модних відтінків, кожен зможе підібрати виріб на власний смак. Однотонна поверхня прикрашена красивим бортиком з вишивкою на морську тематику, у вигляді дельфінів. Відпочиваючи на такий простирадла, думки спрямовуються в теплі краї, на пісочний берега, що неймовірно розслабляє і дарує спокій після бурхливого дня.

Для створення атмосфери тепла і домашнього затишку важлива кожна дрібниця. Великим попитом у покупців користуються махрові простирадла. Це чудовий виріб допоможе створити максимально комфортний побут, воно замінює собою безліч речей і має ряд корисних якостей і властивостей.

Махра - це ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Поверхня дуже пухнаста і ніжна, її так і хочеться доторкнутися. Виріб не викликає алергію і подразнень, рекомендовано для використання людьми з чутливою шкірою і дітьми. Білизна не накопичує статичну електрику, це добре відбивається на серцево-судинної і нервової системи людини. Ворсиста текстура мяко впливає на шкіру, покращуючи мікроциркуляцію крові і її стан.

Тканина володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Численні петельки, швидко абсорбують на себе вологу, завдяки цьому, виріб можна використовувати в якості великого банного рушника. Чудово простирадло впорається і з функціями постільної білизни і легкого літнього ковдри. Пухка структура дозволяє добре пропускати повітря, це виключає виникнення парникового ефекту. Текстиль так само має функцію терморегуляції, він чудово зігріває і підтримує максимально комфортну температуру тіла.

Виріб не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання, при температурі води 40-60 градусів . Сушити білизну рекомендовано в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, таких як батарея. Це допоможе надовго зберегти мякість і ніжність поверхні. Матеріал стійкий до сонячного світла і механічних пошкоджень, текстиль прослужить довгі роки, зберігши свій первозданний зовнішній вигляд.

Купити махрову представлену простирадло, можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Це потрібна покупка, яка стане в нагоді в кожному будинку. Текстиль, послужить чудовим подарунком для друзів і близьких, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
18774

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Hisena dray 2 халата+ 4 полотенца
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для молодої пари або для сімї призначений набір Hisena dray. У комплекті два халата: чоловічий і жіночий і 4 рушники, по два для кожного. Вироби оформлені прекрасної вишивкою, пошиті з махорки і велюру високої...
п-це Julie Special
rating 0 відгуків
217,00 грн
Хочете купити рушник, яке б чудово вбирало вологу? Тоді зверніть свою увагу на рушник Julie Special від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Рушник виготовлено з двосторонньої махрової тканини, яка...
набор Two Dolphins bukle 2-ка (л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити рушник з відмінною якістю і ціною? Тоді зверніть увагу на набір рушників Two Dolphins bukle, в який ходить лицьове і банний рушник. Вони виготовлені відомим виробником текстильної промисловості з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти