Артикул:
18722

Рушник для ніг Julie 50 * 70

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 5 бали. Ваш кошик буде загальним 5 бали який можна перетворити на ваучер на 5,00 грн.

109,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник для ніг Julie 50 * 70 від відомої турецької торгової марки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно екстра-класу. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Комплектується в поліетиленову упаковку від виробника. Колекція представлена широким вибором яскравих кольорів. Кожен член сімї зможе підібрати рушник на власний смак. Однотонну поверхню прикрашає рельєфний бортик по всьому периметру, в античному стилі, а центр займає стилізований відбиток стопи. Виріб добре впишеться в будь-який інтерєр і стане його яскравою прикрасою.

Рушник є невідємним атрибутом в кожному будинку, і займає важливе місце серед іншого домашнього текстилю. Добре підібране виріб забезпечить комфорт і зручність під час щоденних водних процедур. Ніжкам буде приємно загорнутися в ніжну, пухнасту і теплу поверхню. Продукція відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Натуральний екологічно чистий склад, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Рекомендовано для використання людям з проблемною шкірою та дітям.

махрової тканини отримують шляхом витягування численних петельок з слабо натягнутої нитки основи. Така ворсиста структура має низку чудових властивостей і якостей. Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і покращує її загальний состояніе.Ізделіе здатне поглинати велику кількість вологи, ворсинки миттєво абсорбують на себе рідину і осушують шкіру. Пориста текстура, чудово пропускає повітря, завдяки цьому, рушник добре сохне в природних умовах, що запобігає зростання патогенних мікроорганізмів і появи неприємного затхлого запаху.

Текстиль простий в догляді, чудово переносить часті машинні прання при високих температурах. Рушник стійко до сонячного світла і краще сохне в природних умовах. Рекомендовано уникати прямих джерел тепла при сушінні, це допоможе зберегти мякість і пухнастість поверхні. Матеріал характеризується довговічністю і міцністю. Рушник прослужить тривалий час активної експлуатації, зберігши при цьому свою форму, колір і корисні властивості.

Купити пропоновану продукцію можна як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це корисне придбання в свій будинок, воно допоможе зробити побут максимально комфортним. Високоякісний виріб, послужить шикарним подарунком для друзів і близьких.

Деталі товару
18722

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
650 г / м2
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-soft-cotton-vera-85-150
rating 0 відгуків
885,00 грн
Велике махровий рушник Soft Cotton Vera 75 * 150 зроблено відомим турецьким виробником для Вашого комфорту і затишку. Якісна двостороння махра добре вбирає вологу, має високу щільність і цікаву окантовку. Колірна...
полотенце ERMET Julie Special 100*150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам красиве махровий рушник з натуральної бавовни, від турецького виробника. Якісна двостороння махра добре вбирає вологу, має приємну мякість і високу щільність. Рушник представлено в широкому...
Набор Philippus 2-ка цветы
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити рушник в наборі? Тоді зверніть увагу на даний чудовий набір, який виготовлений турецьким виробником текстильної промисловості. Вони виготовлені з мякої двосторонньої махри, яка подарує Вам незабутні...
Полотенце Soft Cotton BUKET  85*150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити елегантне махровий рушник Soft Cotton BUKET від турецького виробника - зробити Вашу ванну кімнату красивою і завершеною. Виконано в ніжно-рожевому кольорі, прикрашена мереживом і вишивкою. Рушник відмінно...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти