Артикул:
18706

Простирадло махрова Bizim 200 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Bizim 200 * 220 від турецького виробника, який давно став лідером серед постачальників домашнього текстилю. Виріб складається з 100% бавовни, він має низку переваг, так як є натуральним волокном.

Простирадло виконана з двостороннім махорки, поверхня якої, рівномірно заповнена безліччю Нитяні петель, що зраджують виробу незвичайну мякість, роблять простирадло дуже приємною на дотик. Виріб наділене щільністю, що робить його зносостійким при експлуатації. Махра - екологічна тканину, досить легка і повітропроникна, що забезпечує ефективну терморегуляцію. Натуральна тканина простирадла гіпоалергенна і не викликає роздратування і потертості на шкірі, що повністю говорить про її безпеки для тіла. Особливості структури махорки, виробляють масажують дії, які покращують кровообіг, що позитивно відбивається на здоровї людини.

Виріб стійкий тривалий час до деформацій, піддається багаторазового прання в делікатному режимі, при потребі, плями легко виводяться. Відзначається стійкість до вицвітання і линьки, а також до сминаемости, що дозволяє відмовитися від прасування. Забарвлення простирадла відбувається натуральними фарбами, які є безпечними.

Махрова простирадло Bizim універсальна, в неї приємно загорнутися в прохолодні дні замість пледа, використовувати в спекотне літо як ковдру, або ж послужить покривалом , яке зрадить акуратності і охайності ліжка. Чи стане повноцінною складовою постільної білизни, адже вона забезпечить теплом і комфортом під час сну.

Простирадло махрове Bizim можна купити в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Вироби представлені в декількох світлих тонах - сніжно білому (такий колір досягли за допомогою вибілення) і молочному (натуральний колір волокна). На простирадлі виконаний жакардовий бордюр у вигляді квітів - в основному кольорі. Виріб в упаковці від виробника.

Таке придбання послужить відмінним подарунком для всіх. Чи стане доречним сюрпризом на будь-якому заході. Адже м ахровая простирадло Bizim практична в використанні. Послужить додатковим аксесуарам в інтерєрі, наповнить кімнату теплом і затишком. Подаруйте собі настільки незамінну річ, що буде радувати Вас своєю унікальністю і прекрасним зовнішнім виглядом.

Деталі товару
18706

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце PHILIPPUS dray
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити нове бавовняний рушник - внести комфорт і зручність в Ваш будинок. Щільна тканина і мякий ворс зроблять таке рушник одним з Ваших улюблених. Приємні нейтральні кольори сподобаються жінкам і чоловікам. Таке...
Рушник Pupilla Hotel ноги 50 * 70
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісне рушник для ніг від турецького виробника Pupilla - створити затишок в номерах Вашого готелю або хостелу. Для створення такого рушники турецькі майстри використовували виключно кращий бавовна, його якість...
полотенце Julie vip 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне банний рушник Julie vip 70 * 140 турецького виробництва. Зроблене з кращого бавовни, воно подарує вашій шкірі приємну мякість і комфорт після душа, і гарний настрій на цілий день. Відтінки на...
полотенце Panur dray
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мякі і приємні на дотик рушники Toalla bukle - найкращі помічники в будинку. Натуральна бавовна легко терпить численні прання і яскравість виробів при цьому не втрачається. Турецький виробник подбав про високу...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти