Артикул:
18667

Полотенце Philippus VIP bamboo 3D 70*140

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Рушник Philippus VIP bamboo 3D 70 * 140, від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Виготовлено з 100% натурального бамбукового волокна, вищого гатунку. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра. Комплектується в красиву фірмову упаковку. Колекція представлена широким вибором вишуканих відтінків, різних кольорів. Однотонна поверхня прикрашена 3 D вишивкою, головним акцентом є реалістичні метелики, які ось - ось вспорхнуть вгору над парасольками і квітковим візерунком. Такий виріб стане справжньою окрасою будь-якого інтерєру, привнесе річної свіжості і допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Рушники щодня забезпечують нам комфортний побут і зручність, це незамінна річ в кожному будинку. Великою популярністю у споживачів користуються бамбукові вироби, це обумовлено рядом чудових якостей самої тканини. Ворсисту поверхню отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Екологічно чисте, натуральне рушник виключає появу алергічних реакцій та подразнень, запобігає появі потертостей на тілі. рекомендовано для використання дітям і людям з чутливою шкірою.

Бамбукова тканина здатна вбирати в три рази більше вологи, ніж бавовняна, це робить виріб максимально комфортним у використанні. Пухка структура добре пропускає повітря, завдяки чому, виріб швидко сохне, це запобігає запарювання і поява неприємного запаху. Матеріал має унікальні природні, антибактеріальними властивостями, на його поверхні гине сімдесят відсотків відомих мікроорганізмів. Це забезпечує гігієнічність і безпеку бамбукового текстилю.

Поверхность рушники дуже мяка і пухнаста, неймовірно приємна на дотик, відрізняється красивим шовковистим блиском. Виріб здатне підтримувати оптимальну температуру тіла, в такий текстиль так приємно загорнутися після водних процедур. Під час використання численні ворсинки забезпечує легкий масаж, який покращує стан шкіри, за рахунок посиленого кровообігу.

Текстиль простий в догляді і здатний витримати 600 прань, стійкий до деформацій, вигорання і вицвітання . Рекомендована температура для прання 40-60 градусів. Сушити виріб рекомендовано в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, це допоможе зберегти пухнастість і мякість поверхні.

Купити елітне рушник можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це корисне і потрібне придбання в домашній побут, яке буде радувати протягом довгих років своєї мякістю і первозданним виглядом. Текстиль послужить чудовим подарунком для друзів і близьких, такий презент доречний завжди.

Деталі товару
18667

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Малюнок
3D вишивка
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla Macro
rating 0 відгуків
376,00 грн
Ще одне чудове банний рушник, яке гідно оцінять всі члени Вашої родини. Мяка бамбукова махра, якісне виконання і талант майстрів турецького виробника піднімають такий рушник на високий рівень стандартів якості....
Полотенце Best Rose bamboo 70*140
rating 0 відгуків
364,00 грн
Якісне банний рушник з бамбукової тканини для Вашого комфорту, зроблене відомим турецьким виробником. Двостороння махра добре вбирає вологу, швидко сохне і зберігає мякість тривалий час. Рушник представлено в...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти