Артикул:
18666

Полотенце Philippus VIP bamboo 3D 50*90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Рушник Philippus VIP bamboo 3D 50 * 90, від провідного турецького виробника домашнього текстилю, який славиться неперевершеною якістю своєї продукції. До складу виробу входить 100% натуральне бамбукове волокно вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Комплектується у фірмовій упаковці. Колекція представлена ніжними відтінками широкої палітри приглушених кольорів, що дозволяє придбати виріб до душі, яке неодмінно стане невідємною частиною дизайну ванної кімнати. Однотонна поверхня прикрашена високоякісної обємної 3 D вишивкою, у вигляді квітів і парасольок, над якими розмістилися ширяють метелики. Елітний текстиль прикрасить будь-який інтерєр, буде виконувати не тільки своє пряме призначення, а й радувати погляд своїм зовнішнім виглядом.

Махрові рушники - це незамінний атрибут домашнього побуту. Все більшу популярність серед споживачів набирають бамбукові вироби. Вони мають ряд переваг і чудових властивостей. Перш за все слід зазначити, що такий виріб має антибактеріальну дію, це природна властивість бамбукового волокна. На поверхні такого рушники гине 70% відомих бактерій. Виріб є екологічно чистим і безпечним, не викликає алергію і подразнень, виключає появу потертостей на тілі. Підходить для щоденного використання дітьми та людьми з особливо чутливою шкірою.

Ворсиста поверхня відрізняється дивовижною мякістю і шовковистістю, має гарний легкий блиск. Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і позитивно впливає на її стан. Текстиль відрізняється підвищеною гігроскопічністю, здатне вбирати в три рази більше вологи, ніж аналогічне бавовняне виріб. Пухка текстура дозволяє тканини добре пропускати повітря, завдяки чому, рушник швидко висихає в природних умовах. Це запобігає появі неприємного, затхлого запаху.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, добре переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води 40-60 градусів. Виріб прасування не потребує, при сушінні варто уникати прямих джерел тепла, це дозволить зберегти ніжність і пухнастість поверхні. Тканина відрізняється своєю зносостійкістю і міцністю, здатна витримати 600 прань, не змінивши при цьому свого первісного зовнішнього вигляду і фізичних властивостей.

Купити таке вишукане рушник, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це корисне капіталовкладення і потрібне придбання в свій будинок, який порадує всіх домочадців. Також такий текстиль послужить чудовим подарунком для родичів і друзів. Це завжди актуальний і затребуваний подарунок, буде доречний до будь-якого свята.

Деталі товару
18666

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Малюнок
3D вишивка
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
простынь махровая Philippus 200*220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінна махрова простирадло Philippus 200 * 220 від турецького виробника подарує Вам при дотику ніжні і мякі відчуття. Чудово виконана із щільної бавовняної тканини, відмінно вбирає вологу, приємна на дотик, легко...
Набор полотенец  Roster 3-ка ( 2 л + б )
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір рушників від турецького виробника. Кожне рушник зроблено з мякої двосторонньої махрової тканини, на основі натуральної бавовни, що подарує вам мякість і комфорт після душа. Тканина швидко вбирає вологу,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти