Артикул:
18641

Опівночі бамбук Anjelou 70 * 140

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Anjelou bamboo 70 * 140, від провідного турецького виробника домашнього текстилю, який прославився високою якістю своєї продукції в усьому світі. До складу виробу входить 100% натуральне, екологічно чисте, бамбукове волокно, вищого гатунку. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра, щільністю 500 гр / м2. Комплектується в фірмову упаковку. Асортимент представлений виробами найрізноманітніших насичених кольорів, що дозволяє підібрати собі рушник від ніжно-постільної тони до насичено-рябої. По краю виріб прикрашено акуратним бортиком з ненавязливою вишивкою, у вигляді вигнутих, хвилястих смуг. Яскраві вироби підійдуть для будь-якого інтерєру і стануть його завершальній ноткою. Завжди акуратний і красиве рушник буде не тільки виконувати своє пряме призначення, а й приємно радувати око своїм зовнішнім виглядом.

Махрові рушники є найбільш поширеним предметом домашнього текстилю. Все більшу популярність серед споживачів набувають вироби з бамбука. Така поверхня має низку переваг і корисних якостей.

Бамбукові волокна володіють природним антибактеріальну дію, яка не втрачається під час обробки. На виробі гине 70% відомих патогенних мікроорганізмів. Це запобігає появі неприємного затхлого запаху. Натуральна тканина без сторонніх домішок і добавок, запобігає появі алергічних реакцій та подразнень, виключає потертості на шкірі. Це дуже важливо, адже виріб має прямий контакт з распаренной шкірою. Текстиль рекомендований для використання дітьми та людьми з особливо вразливою шкірою до зовнішніх агресорів.

Ворсиста поверхня складається з безлічі петельок, які витягуються з ниток основи. Тому рушник дуже мяке і пухнасте, так і хочеться доторкнутися до нього, провести рукою вздовж і попёрек. Текстиль має благородний вид і відрізняється красивим відблиском і шовковистістю.

вологопоглинання бамбукового рушники в три рази вище ніж у аналогічного бавовняного вироби. Текстиль добре пропускає повітря, завдяки чому, сам швидко сохне в природних умовах. Під час використання, здійснюється легкий масаж шкіри, який благотворно впливає на її стан. Рушник добре утримує тепло, подарує справжній комфорт і затишок після прийняття водних процедур.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, відмінно переносить машинні прання при температурі води 40-60 градусів. Рушник рекомендується сушити в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, це допоможе надовго зберегти ніжність поверхні. Чи не потребує прасування, це дозволяє зберегти мякість поверхні і відблиск ниток. Тканина відрізняється міцністю і довговічністю. Виріб прослужить довгі роки, при цьому зберігши свій привабливий зовнішній вигляд і яскравий колір.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Це вигідне капіталовкладення і потрібне придбання в свій будинок. текстиль послужить чудовим подарунком, який відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Адже такий презент можна піднести абсолютно всім і до різних урочистостей.

Деталі товару
18641

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Gulcan  3-ка  (с+л+б) в кор.
rating 0 відгуків
375,00 грн
Набір махрових рушників Gulcan складається з трьох рушників високої якості. Турецький виробник подбав про те, щоб Ви завжди отримували приємні відчуття після водних процедур. Такий набір ідеально підійде в якості...
polotence-soft-cotton-destan-85-150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Soft Cotton Destan 85 * 150 - відмінне турецьке рушник від відомого виробника текстилю для дому. Мяка махрова тканина добре вбирає вологу і швидко сохне. Висока щільність дозволить Вам насолоджуватися...
polotence-duygu-demet-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Duygu Demet зроблено турецьким виробником з мякою двосторонньої махри на основі 100% натурального бавовняного волокна. Рушник зроблено дуже якісно, має високу щільність махорки, добре вбирає вологу і...
nabor-salfetok-tivolyo-home-buket-30-50
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ексклюзивний набір серветок Tivolyo Home Buket стане прикрасою вашого будинку. Зроблені з мякої бавовняної махрової тканини турецьким виробником, такі серветки подарують вам свою мякість і приємну сухість шкіри...
полотенце Duygu kilim kadife 50*90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове махровий рушник з натуральної бавовни, від турецького виробника. Таке рушник стане приємною покупкою для вас і несподіваним подарунком для ваших близьких. Двох строни махра високої щільності і якості легко...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти