Артикул:
18638

Рушник Bulteks пляжне 70 * 140

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Bulteks пляж 70 * 140, від відомого турецького виробника, домашнього текстилю. Виготовлено на новітньому обладнанні при дотриманні всіх норм високої європейської якості та безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, вищого гатунку. Надається в упаковці від виробника. Колекція представлена яскравими виробами різноманітних квітів. Принт на морську тематику у вигляді горизонтальних смуг і морських зірок, прикрашає всю поверхню виробу. Такий дизайн буде радувати око, і покращувати настрій свого господаря. Такі соковиті кольори завжди будуть нагадувати про тепле літо і прекрасний відпочинок. Такий текстиль піде до смаку кожному.

Пропоноване пляжний рушник має ряд переваг і корисних якостей. Поверхня вироби дуже мяка і ніжна, приємна на дотик. Бавовняна тканина не викликає алергії і подразнень, рекомендовано для використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою. Текстиль відрізняється високим ступенем гігроскопічності, здатний вбирати велику кількість вологи за короткий час, забезпечуючи максимальний комфорт і зручність. Текстура матеріалу добре пропускає повітря, завдяки чому, рушник швидко сохне в природних умовах. Це запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноженню патогенних мікроорганізмів і грибів.

Рушник середньої щільності, ідеально підходить для пляжного сезону. Воно легке і компактне, його зручно брати з собою. Текстиль відрізняється своєю універсальністю, на ньому можна засмагати, використовувати за призначенням - витиратися і просто зігрітися, закутавшись в ніжну поверхню.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і просто в зверненні. Виріб можна прати в пральній машині за допомогою миючих засобів, рекомендована температура води 40-60 градусів. Рушник стійко до вигорання, що дуже важливо, так як воно перебуває тривалий час під впливом сонячних променів, а також не линяє. Сушити краще в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Тканина відрізняється своєю міцністю і довговічністю, прослужить багато років, зберігши при цьому свої яскраві кольори і форму.

Купити пропонований продукт можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Такий виріб завжди буде в експлуатації в літній період як покривало, а в холодну пору - відмінно послужить після банних процедур. Його багатофункціональність завжди буде корисна. Такому подарунку зрадіє кожен. Подбайте про своїх близьких, і вручите їм такий чудовий презент.

Деталі товару
18638
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton MARINE LEDY  85*150
rating 0 відгуків
1 240,00 грн
Хочете знайти і купити рушник з тематичними морськими малюнками? Тоді зверніть увагу на чудове махровий рушник Soft Cotton MARINE LEDY від відомого виробника домашнього текстилю. Дане махровий рушник стане вірним...
набор Cotton Castillo 3-ка (2л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вишуканий набір рушників від турецького виробника стане чудовим подарунком для Вас і Ваших близьких. Рушники прикрашені вишивкою у вигляді квітів. Виготовлені з бавовни, з двостороннім махрою, відмінно поглинають...
Рушник Pupilla для ніг
rating 0 відгуків
204,00 грн
Відмінне рушник для ніг від відомої торгової марки Pupilla. Таке рушник сподобається Вам своїми приємними відтінками, оригінальним малюнком і незвичайною мякістю. Чудовий бавовна, щільна махра і кращу якість...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти