Артикул:
18636

Набір миші Gulcan VIP 2-ка

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір рушників Gulcan VIP надходить на ринки від турецького виробника, який за такий короткий час, зумів представити себе як гарант якості. У наборі два рушники: банний - 70 * 140 і лицьове - 50 * 90. Склад виробів - 100% бавовна.

Поверхность Фрот складається з ворсу, який представляє ряд петельчатого ниток, що роблять рушники мякими, приємними на дотик. Володіє відмінними повітропроникними властивостями і гігроскопічністю, що дозволяє миттєво вбирати вологу, а також швидко сохнути виробу. Натуральні волокна гіпоалергенні, що важливо для власників чутливої шкіри, це ж властивість запобігає потертості і роздратування на тілі. Природне походження тканини, робить рушники екологічними і антибактеріальними, перешкоджає розмноженню бактерій, що запобігає появі запаху.

Рушники прості в догляді, досить прання в делікатному режимі з гелієвими порошками. Після чистячих процедур, залишається в первозданному вигляді, зберігає форму і споживчі властивості. Така якість характеризує вироби як зносостійким, а значить послужить своєму власникові тривалий час. Фарби, які використовуються для забарвлення ниток полотна, є натуральними, безпечними в експлуатації, а також стійкими до вицвітання і вигорання.

Виходячи з ванни або душу, рушники Gulcan VIP огорнуть в мяке хмарка, зрадять тілу тепло і комфорт. Швидко поглинуть всю зайву воду, залишивши лише приємні спогади від ніжних дотиків тканини. Рельєфність полотна, під час використання, створить масажний ефект, який поліпшить мікроциркуляцію крові, що позитивно відбивається на здоровї. Рушники прикрасять і доповнять дизайн ванної кімнати.

Набір рушників Gulcan VIP можна купити в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Продукт представлений в різній колірній гамі, фарби насичені, приглушених тонів. На рушниках виконаний декоративний малюнок у вигляді квіткового узору, з милою пташкою не великого розміру. Візерунок виконаний на каймі, яка по краях прикрашена нитками з особливим блиском. Набір представлений в подарунковій упаковці від виробника.

Купити такий набір буде приємно як собі, так і для дорогих людей. Рушники грають не тільки практичну роль, але і доповнюють ванну кімнату особливим шармом. Завжди будуть до речі, тому послужать чарівним подарунком до будь-якого свята.

Деталі товару
18636

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Juanna bamboo 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір рушників від турецького виробника, виконаний з мякої махрової тканини на основі натурального бамбукового волокна. красива вишивка прикрашає кожне рушник, а приємні відтінки підійдуть як чоловікам, так і...
полотенце Julie Rainbow Orkide 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве банний рушник виконане з мякої тканини з двостороннім махрою, відомим турецьким виробником. Приємна кольорова гама подарує Вам гарний настрій, а висока якість і мякість бавовни, дозволить насолодитися...
набор Two Dolphins bukle 3-ка (2л+б) Sport
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Two Dolphins bukle 3-ка (2л + б) Sport стент відмінним подарунком для Ваших чоловіків. У наборі представлені два лицьових і одне банний рушник, притягну якості і мякості. Двостороння махра має високу...
полотенце Philippus Lux Cotton 50*90
rating 0 відгуків
204,00 грн
Рушник лицьове Philippus Lux Cotton 50 * 90 має приємну мякість і красивий текстурований малюнок. Зроблено рушник з натурального турецького бавовни, щільна двостороння махра добре вбирає вологу, легко сохне і не...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти