Артикул:
18359

Рушник Julie bamboo 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 15 бали. Ваш кошик буде загальним 15 бали який можна перетворити на ваучер на 15,00 грн.

312,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
полотенце Julie bamboo полотенце Julie bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі махровий рушник Julie bamboo від відомого виробника домашнього текстилю з Туреччини. Матеріалом для пошиття став натуральний бамбук, які не викликає роздратування на шкірі і будь-які інші...
Опис

Рушник Julie bamboo 70 * 140 від популярної турецької торгової марки, яка широко відома на європейському ринку. Продукція відповідає високим критеріям якості та безпеки, про що свідчить необхідна сертифікація. До складу виробу входить 100% бамбук, тканину виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Пропонована модель представлена в декількох колірних рішеннях, серед яких: білий, бежевий, салатовий, блакитний та інші кольори. Рушник прикрашено трьома вузькими бортиками з красивою вишивкою. Виріб виглядає дуже елегантно і привабливо. Поставляється в поліетиленовій упаковці від виробника.

Дивно мяке і ніжне рушник з бамбука подарує масу приємних тактильних відчуттів і забезпечить максимальну зручність та комфорт. Махрова тканина складається з численних петельок, які отримують шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. Матеріал характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Поверхня здатна швидко ввібрати вологу і осушити шкіру. При цьому здійснюється легкий стимулюючий масаж. Екологічно чистий склад не викликає алергічних реакцій та подразнень.

Бамбукове волокно володіє природними антибактеріальними властивості, на поверхні не будуть розмножуватися грибки та інші патогенні мікроорганізми. Завдяки пористій структурі, текстиль вільно пропускає повітря, рушник швидко висихає в природних умовах, це запобігає появі неприємного затхлого запаху.

Виріб просто в побуті, його можна прати в пральній машині. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби, температура води повинна становити 40-60 градусів. Сушити рушник коштує в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти і деформувати петельки, поверхня може втратити свою пухнастість. Махрова тканина славиться своєю міцністю і зносостійкістю, навіть після 300 циклів машинного прання, виріб збереже свій презентабельний зовнішній вигляд і корисні властивості.

Купити високоякісний текстиль можна за демократичними цінами в нашому інтернет магазині , як оптом, так і в роздріб. Пропонована модель махрового рушника стане прекрасним вибором для всіх членів сімї. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, ставши вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Виріб є прекрасним варіантом подарунка для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди, будь то Новий рік або День народження. Такий презент не має термінів придатності і обовязково стане в нагоді в побуті.

Деталі товару
18359

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
полотенце Duygu bukle
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрові рушники вважаються одними з кращих. Махровий рушник Duygu bukle від відомого турецького виробника текстильної промисловості стануть Вашим незамінним помічником. Натуральна махра дуже приємна на дотик, не...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти