Артикул:
13991

Набір рушників двійка Tivolyo Home BAROC

Пропонуємо Вам набір рушників двійка Tivolyo Home BAROC, зроблених відомим турецьким виробником з кращої махрової тканини високої щільності. Завдяки бавовняній основі рушники добре вбирають вологу, мають мяку махру і швидко сохнуть. У наборі Ви знайдете банний і лицьове рушник. Ви можете купити набір рушників оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 104 бали. Ваш кошик буде загальним 104 бали який можна перетворити на ваучер на 104,00 грн.

2 097,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір рушників:

Особовий - 50х90 см - 1 шт.

Лазневе - 90х150 см - 1 шт.

Колір рушників - беж, рожевий, бірюзовий.

Кожна людина користується рушником протягом усього дня, це один з найпоширеніших видів домашнього текстилю. Незважаючи на появу нових видів матеріалу і широкий асортимент сучасного ринку, лідируюче місце за попитом займають вироби з натуральної махорки.

Набір рушників двійка Tivolyo Home BAROC виготовлений на основі 100% бавовни Егейського походження . Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Модель виконана в білому і ніжних відтінках рожевого, бузкового, бежевого кольору. Поверхня прикрашена красивим рельєфним візерунком. Виріб пухнасте і мяке, так і хочеться провести рукою вздовж і поперек, відчувши його ніжність знову і знову. У комплект входить великий банний рушник і рушник для обличчя. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Бавовна володіє високою гігроскопічністю, тому рушники здатні швидко вбирати велику кількість вологи, миттєво осушуючи шкіру. При цьому зберігається відчуття сухості і тепла. Тканина складається з численних петельок, які під час використання ніжно масажують шкіру, покращуючи кровообіг. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Завдяки вільної вентиляції повітря, рушники швидко висихають в природних умовах, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і поява неприємного запаху.

Натуральна махра славиться своєю зносостійкістю і довговічністю. Навіть після 300 прань виріб збереже привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Рушники не потрібно гладити, гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, в такому випадку текстиль може втратити свою пухнастість і ніжність.

Прекрасний набір з двох рушників можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни і привітні консультанти зроблять покупку ще більш приємною. Модель стане чудовим придбанням в власний будинок, а також послужить універсальним подарунком з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль можна піднести друзям і родичам на День народження, Новий рік або з будь-якого іншого свята і урочистої нагоди.

Деталі товару
13991

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
полотенце велюровое
rating 0 відгуків
217,00 грн
Ще одна новинка серед наших чудових рушників. Серія Pupilla Hanzade - відмінний подарунок для себе і своїх близьких. Особові та лазневі рушники подарують Вам приємну мякість, яку може забезпечити тільки двостороння...
118,00 грн
Рушник Bulteks Hotel зроблено відомим турецьким виробником з мякої бавовняної махорки. Висока щільність тканини дозволить швидко увібрати вологу, подарує приємну мякість і дозволить насолоджуватися цим рушником...
Рушник Pupilla Samba
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Колекція рушників Samba від турецького виробника Pupilla створить приємне відчуття затишку і поліпшить настрій яскравими квітами. Купивши рушники, Ви зможете відчути приємну мякість після відвідування душу або...
Нещодавно переглянуто
nabor-polotenec-dvojka-tivolyo-home-baroc nabor-polotenec-dvojka-tivolyo-home-baroc
rating 0 відгуків
2 097,00 грн
Пропонуємо Вам набір рушників двійка Tivolyo Home BAROC, зроблених відомим турецьким виробником з кращої махрової тканини високої щільності. Завдяки бавовняній основі рушники добре вбирають вологу, мають мяку махру...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти