Артикул:
13553

Простирадло махрова на резинці Tivolyo Home

Простирадло махрова на резинці Tivolyo Home стаент відмінним придбанням для вас і ваших близьких. Простирадло на гумці добре захищає матрац від забруднень, має високу щільність і зроблена дуже якісно. Також простирадло доповнена двома наволочками. Відтінки в асортименті. Уапковка від виробника. Простирадло на гумці можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 78 бали. Ваш кошик буде загальним 78 бали який можна перетворити на ваучер на 78,00 грн.

1 571,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Белый
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Простирадло на гумці - 220 х 240 (на матрац 160 х 200)

Наволочка - 50 х 70 х 2

Простирадло махрова на резинці Tivolyo Home від провідного турецького виробника, який зумів завоювати любов і довіру споживачів далеко за межами своєї країни. Текстиль відповідає високим критеріям якості та безпеки, до складу виробу входить 80% - натуральна бавовна і 20% - мікрофібра. Модель представлена в широкій гамі модних відтінків, серед інших: рожевий, бордовий, блакитний, бежевий кольору. Поверхня прикрашена текстурованим малюнком у вигляді вишуканого рослинного орнаменту. Білизна виглядає дуже красиво і стане прекрасним доповненням будь-якої спальні. Комплектується в фірмову упаковку.

Простирадло на гумці - це зручна новинка текстильної промисловості. По периметру полотна вшита еластична гумка, яка забезпечує надійну фіксацію вироби на матраці або дивані. Білизна подарує справжній комфорт і затишок під час сну і відпочинку. Текстиль не мнеться і не вимагає постійного поправлення, на поверхні не зявляються складки. Білизна не виділяється з-під покривала і виглядає дуже акуратно.

Махра - це ворсиста тканина, яка дуже приємна і мяка на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Невелике додавання синтетики покращує експлуатаційні якості і зовнішній вигляд виробу. Білизна здатна вільно пропускати повітря і швидко вбирати зайву вологу. Навіть при підвищеному потовиділенні, зберігається відчуття сухості поверхні. Екологічно чистий склад продукції забезпечує гіпоалергенність вироби, білизна рекомендовано для щоденного використання.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Дотримуючись простих рекомендацій можна продовжити термін експлуатації виробу і зберегти його новий зовнішній вигляд протягом десяти років. Махровий білизна слід окремо від речей з металевою фурнітурою. Температура води повинна становити 30-40 градусів, бажано використовувати мякі миючі засоби. Сушити білизну слід при природних умовах, попередньо ретельно розпрямивши поверхню. Гладити текстиль не потрібно, гаряча поверхня праски може примяти петельки, і поверхня втратить свою ніжну текстуру.

У нашому чудовому інтернет магазині можна купити пропоновану махрову простирадло оптом і в роздріб, за демократичними цінами. Модель стане прекрасним вибором для облаштування власного будинку. Текстиль послужить універсальним подарунком для родичів і друзів з нагоди Дня народження, Нового року і з будь-якого іншого приводу.

Деталі товару
13553

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова
склад тканини
бавовна 80% мікрофібра 20%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
полотенца Dantela bamboo 50*90 2 штуки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вашій увазі мякі бамбукові рушники турецького виробництва, зроблені з якісної махрової тканини. Крім свого привабливого зовнішнього вигляду, ои також і відмінно вбирають вологу, що без сумнівів подарує...
набор Berra 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
498,00 грн
Набір рушників Berra складається з двох рушників: банного (70 * 140) і лицьового (50 * 90). Тканина махрова двостороння. Матеріалом служить 100% бавовна. Щільність тканини вище середньої. Зроблено в Туреччині. Набір...
334,00 грн
Рушник Philippus Color bukle 530 г / м стане відмінним придбанням для Вашого готелю або ж мотелю. Зроблене турецьким виробником з кращої бавовняної тканини, воно прекрасно вбирають вологу і дарує комфорт після...
п-це Julie Special
rating 0 відгуків
217,00 грн
Хочете купити рушник, яке б чудово вбирало вологу? Тоді зверніть свою увагу на рушник Julie Special від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Рушник виготовлено з двосторонньої махрової тканини, яка...
Нещодавно переглянуто
prostynya-makhrovaya-na-rezinke-tivolyo-home prostynya-makhrovaya-na-rezinke-tivolyo-home
rating 0 відгуків
1 571,00 грн
Простирадло махрова на резинці Tivolyo Home стаент відмінним придбанням для вас і ваших близьких. Простирадло на гумці добре захищає матрац від забруднень, має високу щільність і зроблена дуже якісно. Також...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти