Артикул:
13539

Простирадло махрова Tivolyo Home Camille

Пропонуємо вам мяку махрову простирадло Tivolyo Home Camilla від відомого турецького виробника. Простирадло зроблена з бавовняної тканини, має двосторонню махру високої щільності і представлена в широкому асортименті відтінків. Ця махрова простирадло стійка до частого прання і залишається мякою на довгий час. Купити махрову простирадло оптом і в роздріб , ви можете в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 184 бали. Ваш кошик буде загальним 184 бали який можна перетворити на ваучер на 184,00 грн.

3 683,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • somon
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 220 х 240

Простирадло махрова Tivolyo Home Camille від провідного турецького виробника з світовим імям. Продукція славиться своєю високою якістю і гарним дизайном. Двостороння петельчатого махра високої щільності виготовлена на основі 100% бавовни. Модель представлена в білому і ніжних відтінках рожевого, бузкового, бежевого кольорів. Поверхня прикрашена текстурованим малюнком у вигляді великих квітів. Білизна виглядає дуже ошатно і елегантно, прекрасно впишеться в будь-який інтерєр сучасної квартири або заміського будинку. Поставляється в подарунковій коробці від виробника.

Махрова простирадло - це незамінна річ в кожному будинку. Текстиль можна використовувати в якості постільної білизни або легкого літнього ковдри. Виріб не займає багато місця, його зручно брати з собою в поїздки або на природу. Махрову простирадло можна використовувати в якості пледа або покривал, стелити для гри з дитиною.

Махра - це ворсиста тканина, що складається з безлічі петельок. Під час контакту зі шкірою здійснюється легкий масаж, який стимулює кровообіг. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень. Текстиль не накопичує статичну електрику. Простирадло володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Це забезпечує підтримання оптимального теплового балансу і комфорту в про час відпочинку.

Використовувана для виготовлення простирадла тканина характеризується високою стійкістю до зносу. Білизна легко переносить часті машинні прання і навіть після 300 прань збереже свій привабливий новий вид і корисні якості. Виконуючи прості рекомендації по догляду, можливо, продовжити термін експлуатації виробу на десятиліття. Прати текстиль слід при температурі води 30-40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Сушити білизну слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Махрову поверхню не потрібно гладити, це може привести до деформації петельок, і виріб втратить свою ніжність.

Купити чудову махрову простирадло можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступною ціною. Текстиль стане чудовим варіантом подарунка для друзів і родичів. Презент характеризується своєю універсальністю та актуальність, махрову простирадло можна подарувати чоловікам і жінкам з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Текстиль в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
13539

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Duygu bukle 2-ка в коробке (б+л)
rating 0 відгуків
398,00 грн
Представляємо Вашій увазі унікальний подарунковий набір рушників турецької марки Duygu bukle. Для виготовлення цих виробів був використаний матеріал відмінної якості з натуральної бавовни. Такі рушники досить...
набор Gulcan 6-ка (2б+2л+2с)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір серветок і рушників Gulcan подарує приємну сухість шкіри після миття або водних процедур. Якісна двостороння махра від виробника довго прослужить. Набори представлені в різноманітних кольорах з різної...
Нещодавно переглянуто
prostyn-makhrovaya-tivolyo-home-camilla prostyn-makhrovaya-tivolyo-home-camilla
rating 0 відгуків
3 683,00 грн
Пропонуємо вам мяку махрову простирадло Tivolyo Home Camilla від відомого турецького виробника. Простирадло зроблена з бавовняної тканини, має двосторонню махру високої щільності і представлена в широкому...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти