Артикул:
13536

Простирадло махрова Tivolyo Home Elips

Красива махрова простирадло Tivolyo Home Elips зроблена турецьким виробником з кращої махрової тканини на основі натуральної бавовни. Двостороння махра високої щільності подарує вам комфортний відпочинок в теплу пору року, а приємні відтінки стануть хорошим доповненням. Подарункова упаковка. Купити махрову простирадло можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 158 бали. Ваш кошик буде загальним 158 бали який можна перетворити на ваучер на 158,00 грн.

3 167,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 220 х 240

Простирадло махрова Tivolyo Home Elips від популярного турецького виробника, який прославився на європейському ринку. Текстиль відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Продукція виготовлена на основі 100% бавовни вищого гатунку з мякою двосторонньої петельчатого махорки. Модель випускається в декількох колірних рішеннях серед інших: бежевий, сірий, рожевий і бузковий кольори. Поверхня має красиву текстуру у вигляді шикарного орнаменту. Текстиль виглядає дуже красиво і розкішно, стане чудовим доповненням будь-якого інтерєру.

Пропонована махрова простирадло здатна замінити собою безліч речей домашнього вжитку. Виріб допоможе зробити побут максимально комфортним і зручним. Махрову простирадло можна використовувати в якості постільної білизни на мякою і ніжною поверхні дуже приємно спати. Текстиль прекрасно підійде в якості легкого літнього ковдри або покривала. Виріб має високу гігроскопічність, а пориста структура вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати. Таким чином, підтримується оптимальний температурний баланс і навіть при підвищеному потовиділенні зберігається відчуття сухості поверхні.

Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, при контакті зі шкірою відбувається легкий стимулюючий кровообіг масаж. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на весь організм. Білизна не займає багато місця, простирадло зручно брати з собою в поїздки, на дачу або на пікнік.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання при температурі води 40-60 градусів. Білизна слід прати окремо від речей з металевою фурнітурою при використанні нейтральних миючих засобів без відбілювачів і барвників. Після прання білизна слід струсити і сушити природним чином в ретельно распрямления вигляді. Махрову поверхню не потрібно гладити, гаряча підошва праски може примяти петельки, і виріб втратить свою ніжність. Зберігати текстиль слід в чистому і сухому місці.

Чудову махрову простирадло можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням, адже виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Виріб послужить приємним подарунком для родичів і друзів. Такий презент вигідно відрізняється своєю універсальністю та актуальністю, адже білизна в нагоді в кожному будинку. Текстиль можна піднести з нагоди дня народження, Новосілля, Весілля або по будь-якому іншому урочистого приводу.

Деталі товару
13536

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Простынь махровая Cotton Castilio спорт
rating 0 відгуків
812,00 грн
Чудова махрова простирадло сподобається Вам своєю мякою текстурою і якістю вишивки. Двостороння махра дозволить насолоджуватися цим продуктом в будь-який час року, так як воно має чудові гігроскопічні властивості....
Набор Two Dolphins bukle 2-ка (л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Two Dolphins bukle 2-ка (л + б) sport чудове придбання для чоловіків, які ведуть активний спосіб життя. Приємні забарвлення, якісна вишивка і найкраща турецька махрова тканина з натуральної бавовни,...
Полотенце Ermet dray 50*90
rating 0 відгуків
84,00 грн
Рушник Ermet dray подарує вам свою мякість і швидко вбере вологу з шкіри. Турецький виробник використовував якісний бавовна, щоб ви могли насолодитися мякою двосторонньої махрою. Рушник представлено в широкому...
Maisonette Рушник махр Classic 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі махровий рушник високої якості від турецького виробника. Ви обовязково підберете рушник за Вашим смаком серед великої кількості квітів. Відмінна якість рушників, двостороння махра і...
Нещодавно переглянуто
prostyn-makhrovaya-tivolyo-home-elips prostyn-makhrovaya-tivolyo-home-elips
rating 0 відгуків
3 167,00 грн
Красива махрова простирадло Tivolyo Home Elips зроблена турецьким виробником з кращої махрової тканини на основі натуральної бавовни. Двостороння махра високої щільності подарує вам комфортний відпочинок в теплу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти