Артикул:
11394

Рушник Bursali Hotel біле 50 * 70 ноги

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Читати 2 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 2
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Bursali Hotel біле 50 * 70 ноги, від провідного турецького виробника, продукція якого славиться високими стандартами якості та безпеки. До складу текстилю входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра, щільність - 740 г / м 2 . Колекція рушників для ніг представлена в світлих тонах - білі. Поверхня текстурована і прикрашена вибитим малюнком у вигляді ступні, по краях рушник обрамлено візерунком в єгипетському стилі. Продається у фірмовій поліетиленовій упаковці.

Ринок текстильної промисловості переповнений виробами з нових матеріалів, проте лідерство за попитом утримують класичні махрові рушники з бавовни. Така любов покупців обумовлена чудовими властивостями самої тканини. Махра має ворсисту поверхню, яку отримують шляхом витягування петельок з нитки основи. Натуральний текстиль не викликає алергію і подразнень на шкірі. Пухнасте і ніжне рушник огорне ніжки турботою і занурить в мяке хмара спокою й умиротворення. Завдяки високій щільності і міцності, при потребі, рушників можна використовувати як і килимок для ванної.

Висока гігроскопічність і повітропроникність забезпечать максимальний комфорт і зручність при використанні. Тканина здатна поглинати велику кількість рідини, при цьому досить швидко сохне в природних умовах. Таким чином, вони не запревает, на ньому не розмножуються шкідливі мікроорганізми і грибки. Під час використання здійснюється легкий пілінговий ефект і масаж шкіри.

Матеріал характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Не варто лякатися того, що текстиль досить світлий, адже виріб здатний винести численні машинні прання, зберігши при цьому зовнішню привабливість і свої корисні властивості. Текстиль стійкий до впливу сонячних променів і високих температур, не дає усадки і не вимагає прасування.

Купити пропоноване виріб можна як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це потрібне придбання в свій будинок, який порадує всіх домочадців, зробить побут більш комфортним і зручним. Текстиль - це завжди актуальний і затребуваний подарунок, який відрізняється своєю універсальністю. Рушник можна піднести як близьким родичам, так і друзям з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
11394

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
740 г / м2
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Полотенце Bursali Hotel белое 50*70 ноги
rating 10
Всё отлично, буду заказывать еще.
Полотенце Bursali Hotel белое 50*70 ноги
rating 10
Высококлассные полотенца для ног. Выгодная цена, приятные скидки для оптовых покупателей. Рекомендую всем, обращайтесь сюда!
6 інших товарів в цій категорії:
226,00 грн
Махровий рушник Dolphins dry 70 * 140 від відомого турецького виробника приємно здивує Вас своєю мякістю, високою якістю виконання і теплими кольорами. Рушник зроблено з турецького бавовни, має високу щільність і...
набор Gulcan 3-ка  ( 2 л + б )
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний набір махрових рушників в подарунковій упаковці від відомого турецького виробника. Рушники зроблені з мякої двосторонньої махрової тканини на основі турецького бавовни, що подарує вам...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти