Артикул:
10357

Рушник Berra вишивка

Прекрасні рушники Berra з оригінальною вишивкою - це не тільки прикраса для ванної кімнати. Це ще і дуже корисна і практична річ в будинку, рушники відмінно вбирають воду, стираються без проблем, і зберігають всі свої властивості після численних прань. Вам сподобається високоякісна двостороння махра і різноманітність кольорів!

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Що може бути більш універсальним виробом що не рушників? Він виконує ряд функцій - пряме - вбирає вологу з поверхні тіла, прикраса - розставляє акценти у ванній кімнаті або на кухні, а також можна використовувати як підстилку на відпочинку. З усіма цими завданнями справляється рушників Berra з виконаною вишивкою (розмір 70 * 140 - лазня). Виготовлено з 100% бавовни від турецького виробника.

Натуральне волокно гіпоалергенні і екологічне, адже під час провадження відсутні будь-які хімікати, повністю безпечне у використанні, запобігає появі потертостей і роздратувань, тим самим підходить для володарів чутливої шкіри. Двостороння махра досить щільна, що дозволяє експлуатувати виріб тривалий час. При цьому володіє пластичністю і мякістю, що з дотиками приємно до тіла, а також пухнаста на дотик, за рахунок досить високих петель, які створюють масажний ефект під час використання. Така структура покращує кровообіг, що позитивно відбивається на здоровї людини.

Махра має властивість високої гігроскопічності, а за рахунок досить великого розміру рушники, поглинає вологу з великої поверхні тіла, при цьому швидко сохне, що перешкоджає появі запаху, а також утворення чужорідних мікроорганізмів , що говорить про антибактеріальні матеріалу .. Закутавшись в рушників з махорки після ванни або душу, відчувається тепло, що дозволяє продовжити свої процедури в комфорті.

у догляді рушників простий, досить делікатною прання з миючими засобами. Після чистячих процедур стійкий до деформацій, стає більш пухнастим. Зберігає свій первозданний вигляд тривалий час, стійкий до линяння і вицвітання.

Полотенец наповнений натуральними фарбами, що повністю безпечні для здоровя, вони зраджують яскравості і соковитості виробу. По краях виконані бордюри, а також, із зсувом до краю, виконана вишивка. Візерунки різнопланові: квіткові, витіюваті, знаки зодіаку, а також з елементами рельєфного малюнка.

Купити такий рушників можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Упаковка від виробника. Послужить відмінним подарунком до різних урочистостей. Підійде на подарунок як близьким людям, так і колегам по роботі. Адже є універсальним і практичним в користуванні, а також стане яскравим атрибутом, який доповнить інтерєр атмосферою домашнього вогнища.

Деталі товару
10357

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
420 г / м2
Малюнок
вишивка
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton FRINGE  50*100
rating 0 відгуків
358,00 грн
Давно шукайте і хочете купити рушник з бахромою? Тоді зверніть увагу на лицьове рушник Soft Cotton FRINGE 50 * 100, яка прикрашена якісної і стильної бахромою. Махровий рушник виготовлено турецьким виробником з...
Простирадло махрова Індія BV-T
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красива двостороння махрова простирадло стане приємним доповненням інтерєру Вашої спальні або ж гостьової кімнати. Якісна махра і приємні кольори будуть радувати Вас тривалий час. Простирадло зроблена з бавовняної...
набор Philippus 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити відмінний набір рушників Yagmur в подарунковій упаковці від турецького виробника - зробити приємний і практичний подарунок для друзів і близьких. У набір входить лицьове і банний рушник з гарним дизайном. Мяка...
Нещодавно переглянуто
п-це Berra вышивка п-це Berra вышивка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасні рушники Berra з оригінальною вишивкою - це не тільки прикраса для ванної кімнати. Це ще і дуже корисна і практична річ в будинку, рушники відмінно вбирають воду, стираються без проблем, і зберігають всі...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти