Артикул:
8469

Рушник Pupilla Hotel

Якісне махровий рушник від відомого турецького виробника Pupilla порадує постояльців Вашого готелю, мотелю або хостелу своєю мякістю і комфортом. Щільна двостороння махра і натуральна бавовна подарують відчуття приємної сухості після душу або прийому ванни. Якість рушників відмінне, легко піддаються пранню і парової чищенні, вони прослужать Вам довгий час.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Читати 2 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 2
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Хочемо запропонувати Вашій увазі рушник Pupilla Hotel від відомого турецького виробника домашнього текстилю. Позначка "Hotel Line" на ньому неспроста.Ми відбираємо товари, які високо оцінені нашими фахівцями по цілому переліку якостей: різні властивості тканини, добротність пошиття, фортеця ниток і вироби, схильність агресивному середовищі та інше. Як правило, це товари під оптового покупця, який націлений на укомплектування готельного та готельного комплексу. У кожного товару є своє призначення застосування, певні рекомендовані габарити і характеристики. Варто памятати і про термін експлуатації і часу, коли варто дані вироби замінювати. Дана модель виробляється в кількох розмірах:

  • 50 * 90.
  • 90 * 150.
  • 70 * 140.

Фахівцям нашого сайту sweet-home.com .ua припала до вподоби якість двосторонньої махри, висока щільність (500). У нас Ви можете придбати оптом або ж в роздріб. Ми намагаємося підтримувати низькі ціни і якість сервісу серед конкурентів, переконайтеся в цьому самі! А поки давайте розбиратися, що ж можуть сподобатися ці моделі рестораторам, господарям готелів і кінцевого споживача.

Вибираємо рушник для ванної

Якісні рушники можуть разом задовольнити бажання постояльців, які потребують комфорті після важкого насиченого дня, і господарів готелів з їх потребою в довговічності і мало зношеності текстилю. Але, як правило, велика різноманітність кольорових гам, фактур і форм, видів матеріалів значно ускладнюють процес вибору. Давайте перерахуємо основні правила підбору оптимальних рішень для ванної:

  • Зносостійкість матеріалів. Вони не повинні вигоряти і вицвітати під впливом зовнішнього агресивного середовища чистячих хімічних засобів і т.д.
  • Для душових в готельному бізнесі використовують стовідсоткову бавовняну двосторонню махру. До того ж її ворсистість забезпечує мякість і пишність.
  • зачесане пряжа швидше абсорбує вологу. Рекомендуємо на ній зупинити свій вибір.
  • Натуральність матеріалів. Бавовняні тканини не повинні пахнути специфічно, ніяких ноток хімії.
  • Густота ворси повинна коливатися в районі 450-620 грамів на квадратний метр готового полотна. Менш щільні варіанти будуть слабо вбирати вологу, а більш важкі - не так швидко висихають. Для них знадобиться додаткова просушування.
  • Довжина волокон ворсу. Довга швидко прийде в непридатність і втратить первинний зовнішній вигляд, коротка - майже не абсорбує воду. Ідеальним варіантом буде чотири-шість міліметрів.
  • Колірна складова . Біла палітра є пріоритетною при підборі текстилю для готелів. Вона зручно впишеться в будь-яку обстановку і вигідно підкреслить додаткові аксесуари в ванній кімнаті. Крім того білі відтінки в текстилі виглядають «статусно».

Бонусна програма і знижки

При покупці одного рушники на Ваш рахунок нараховується один бонусний бал. В майбутньому це конвертується в купон на суму одна гривня. Більше лотів куплено - більше ББ нараховано. Так ми «віддячимо» оптовиків і роздрібних споживачів. Крім того, для оптових покупців є додаткові програми лояльності. За всіма подробицями зверніться до наших фахівців за телефоном, вказаним на сайті, або через чат.

Здійснення покупок

Для простоти використання нашого сайту sweet-home.com.ua було створено кілька підходів в придбанні тих чи інших лотів. Так будь-яку транзакцію можна зробити «в один клік» у вікні певної моделі. Якщо Вам сподобалися кілька позицій, то інтуїтивно заповнюючи поля «к-ть», «колір» і т.д. в кінці натисніть на кнопку «купити». Так товарна одиниця відправиться в «кошик», де під кінець можна оформити всю сукупність придбань. Головне, не забувати заповнювати поля із зірочкою, таким чином, ми швидше звяжемося з Вами і обслужимо транзакцію. Не забувайте про чат-помічник.

Деталі товару
8469

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Полотенце Pupilla Hotel
rating 10
Два месяца назад опробовала своё полотенце в первый раз. С тех пор в нём никаких изменений, хотя стирала через каждых два дня. Прекрасное качество материи. На зависть китайским подделкам.
Полотенце Pupilla Hotel
rating 10
Брала полотенца под заказ, годное качество, не пожалела что нужно было ждать некоторое время. Хороший сервис у онлайн-магазина, вежливый персонал!
6 інших товарів в цій категорії:
128,00 грн
Мяке махровий рушник Dolphins Remix Cotton 50 * 90 від турецького виробника стане прекрасним доповненням ваших водних процедур. Мяка двостороння махра з бавовни швидко вбере вологу і подарує вам комфортні відчуття...
Полотенце Soft Cotton YONGA 85*150
rating 0 відгуків
0,00 грн
Красиве махровий рушник Soft Cotton YONGA з чудовою вишивкою стане справжньою окрасою Вашої ванної кімнати. Виконано з кращого бавовни, мякого, міцного, приємного на дотик, зносостійкого. Легко стирається і швидко...
nabor-polotenec-philippus-4-ка-bannoe-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Великий набір рушників Philippus четвірка (2 банних + 2 лицьових) чудовий подарунок для близьких і друзів, також хороший привід порадувати себе. Мякі махрові рушники зроблені з кращою бавовняної тканини турецьким...
Набор полотенец Philippus bamboo 2 - ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Philippus bamboo 2-ка (б + л) стане хорошим і приємним подарунком для Вас і Ваших близьких. Чудова пара рушників з натурального бамбукового волокна здивує мякістю і якістю виконання. Махровий рушник...
polotence-paris-bonjorno-50-90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махровий рушник Paris Bonjorno 50 * 90 від турецького виробника зроблено з мякої бавовняної тканини для Вашого комфорту і затишку. Мяка двостороння махра високої якості добре вбирає вологу і має високу щільність....
Нещодавно переглянуто
Розпродано
0,00 грн
Якісне махровий рушник від відомого турецького виробника Pupilla порадує постояльців Вашого готелю, мотелю або хостелу своєю мякістю і комфортом. Щільна двостороння махра і натуральна бавовна подарують відчуття...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти