Артикул:
20054

Рушник PHILIPPUS 80 * 80 з капюшоном

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 21 бали. Ваш кошик буде загальним 21 бали який можна перетворити на ваучер на 21,00 грн.

426,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник PHILIPPUS 80 * 80 з капюшоном від провідного виробника домашнього текстилю, родом з Туреччини. До складу виробу входить натуральний екологічно чистий 100% бавовна, тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Дизайн вироби спеціально розроблений для діток, в асортименті яскраві і пастельні відтінки різних кольорів, серед яких рожевий, сірий, блакитний та інші. Краї рушники акуратно оброблені тасьмою, куточок прикрашений красивою вишивкою у вигляді веселих зайчиків, слоників, ведмедиків та інших звіряток. Комплектується текстиль в красиву подарункову упаковку з картону.

Махра - це міцна ворсиста тканина з пухкою структурою, численні петельки отримують шляхом витягування з слабо натягнутої основи. Натуральний екологічно чистий склад, є гіппоаллергенним і безпечним для використання самими маленькими дітьми. Текстиль дуже мякий і пухнастий, до нього дуже приємно доторкатися. Рушничок з капюшоном дуже зручно і практично, не дасть малюку замерзнути після банних процедур, забезпечить комфорт і затишок.

Матеріал має високу гігроскопічність і в короткий час здатний увібрати велику кількість вологи. Повітропроникність дозволяє виробу досить швидко сохнути в природних умовах, що виключає розмноження патогенних мікроорганізмів і поява неприємного запаху. Численні ворсинки створюють повітряний прошарок між шкірою і основою тканини, таким чином, підтримується ідеальний температурний режим, без перегріву і запарювання. Виріб не накопичує статичну електрику, а під час використання здійснюється легкий приємний масаж, який покращує мікроциркуляцію крові.

Текстиль чудово подається пранні і стійкий до високих температур, впливу ультрафіолетових променів і деформації. Сушити махровий рушник рекомендовано в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла, таких як батареї. Гаряча поверхня може примяти петельки, і виріб втратить свою пухнастість і ніжність. Матеріал відрізняється зносостійкістю, текстиль прослужить довгі роки активної експлуатації, зберігши зовнішню привабливість і корисні властивості.

Пропонований товар можна купити як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Якщо в будинку зявився малюк, без цього чудового полотенчика просто не обійтися. Високоякісний текстиль, це прекрасний варіант подарунка для малюків з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20054

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Two Dolphins bukle 3-ка (2л+б) Vercace
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Two Dolphins bukle 2-ка (л + б) Vercace чудовий вибір для ваших рідних і близьких. Також Ви можете порадувати і себе, справжнім турецьким якістю і приємною мякістю бавовняної махрової тканини високої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти