Артикул:
20025

Простирадло махрова Ermet Julie jk 200 * 220

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 56 бали. Ваш кошик буде загальним 56 бали який можна перетворити на ваучер на 56,00 грн.

1 130,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Ermet Julie jk 200 * 220 турецького виробництва, складається з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - петельчатого двостороння махра, поверхня жаккардовая, з рельєфним малюнком у вигляді рослинного орнаменту. Колекція представлена красивими ніжними відтінками рожевого, зеленого, персикового, фіолетового та інших кольорів. Текстиль стане відмінним доповненням будь-якого інтерєру. Він додасть свіжості і створить атмосферу тепла і домашнього затишку. Виріб комплектується в поліетиленовий пакет від виробника.

Бавовна володіє унікальними чудовими якостями, що робить вироби з цього волокна надзвичайно популярними і улюбленими серед покупців. Махрова простирадло це унікальна річ, яка відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Такий виріб без сумнівів стати в нагоді в кожному будинку, і зробить побут більш комфортним та затишним.

Махра - це ворсиста тканина, яка відрізняється пухкою структурою і численними петельками. Простирадло дуже приємна на дотик, має мяку і ніжну поверхню. Натуральне полотно відповідає високим стандартам якості і безпеки, вона не викликає подразнень і алергію. Може використовуватися для самих маленьких дітей.

Тканина характеризується високими показниками гігроскопічності і повітропроникності. Петельки швидко абсорбують на себе вологу і виводять її назовні, даруючи відчуття сухості і комфорту. Пориста структура матеріалу чудово пропускає повітря, завдяки цьому, шкіра дихає, виключається виникнення парникового ефекту і запотівання. Білизна не накопичує статичну електрику, дрібні імпульси не дратують нервову і серцево-судинну систему, це відмінно впливає на весь організм в цілому. Під час контакту зі шкірою здійснюється легкий, що стимулює кровообіг масаж.

Виріб знаходить широке застосування, махрову простирадло можна використовувати в якості постільної білизни або легкого літнього ковдри. Текстиль буде ефектно виглядати в якості зовнішнього покривала на ліжка або дивана, білизну можна застосувати і як килимок для гри з дитиною.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Добре переносить часті машинні прання при високих температурах. Прекрасно сохне в природних умовах, матеріал стійкий до впливу сонячних променів. Білизна відрізняється довговічністю і міцністю, протягом усього терміну експлуатації збереже зовнішню привабливість і чудові властивості.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Високоякісний текстиль послужить чудовим подарунком для друзів і близьких, з нагоди будь-якого торжества.

Деталі товару
20025

Характеристики

категорія товару
простирадла
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце PHILIPPUS dray
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити нове бавовняний рушник - внести комфорт і зручність в Ваш будинок. Щільна тканина і мякий ворс зроблять таке рушник одним з Ваших улюблених. Приємні нейтральні кольори сподобаються жінкам і чоловікам. Таке...
набор Pupilla Vip Snake 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подаруйте собі і близьким чудову мякість бамбуковій тканини. Гарний подарунковий набір рушників від турецького виробника, зроблений на високому рівні якості, з щільною і мякою двосторонньої махри, яка швидко вбере...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти