Артикул:
18524

Рушник для ніг Cestepe 50 * 70

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник для ніг Cestepe 50 * 70, турецького виробництва, складається з 100% натурального бавовняного волокна. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра, високої щільності. Колекція представлена широкою гамою кольорів, повторює всі кольори веселки, що дозволяє підібрати виріб для кожного члена сімї. Однотонна, насичена фарбами поверхню, прикрашена вибитим малюнком ступні в центрі вироби, який обрамлений пористим геометричним візерунком у вигляді ромба. Краї виділені за рахунок акуратно обробленої стрічки. Таке рушник безумовно стане частиною кожної ванної кімнати, внесе комфорт і затишок.

Рушник займає важливе місце повсякденному житті кожної людини. Добре підібраний текстиль забезпечить зручність і максимальний комфорт в щоденній низці подій. Продукція виготовлена на новітньому обладнанні, з дотриманням високих європейських стандартів якості та безпеки. Натуральний, екологічно чистий склад не викликає алергію і подразнень на шкірі. Виріб рекомендовано для щоденного використання всіма членами сімї, в тому числі і дітьми.

Махра - це ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування численних петельок з слабо натягнутих ниток основи. Завдяки своїй текстурі і складу, матеріал отримує ряд чудових властивостей, що робить такі вироби самими затребуваними серед споживачів. Текстиль відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю, прослужить довгі роки активної експлуатації, радуючи свого володаря яскравістю кольору і мякістю поверхні.

Рушник має високий ступінь гігроскопічності. Численні петельки миттєво абсорбують на себе вологу і осушують шкіру. Пухка структура тканини добре пропускає повітря, завдяки чому, виріб досить швидко сохне, це запобігає появі неприємного, затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів і грибів. Під час використання здійснюється легкий масаж з пілінговим ефектом, це покращує кровообіг і загальний стан шкіри.

Текстиль не вимогливий у догляді і добре переносить часті машинні прання при високих температурах, це дозволяє підтримувати гігієнічність рушники. Виріб стійкий до сонячного світла і добре сохне в природних умовах. Поверхня не потребує прасування, це значно економить час і сили домогосподарок.

Купити таке чудове рушник для ніг, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це корисне і потрібне придбання в свій будинок, який порадує всю родину. Високоякісний текстиль стане прекрасним варіантом подарунка. Презент відрізняється своєю актуальністю і універсальністю, а також незвичайністю.

Деталі товару
18524

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
650 г / м2
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton LUNA 50*100
rating 0 відгуків
832,00 грн
Ви любите ніжні кольори і хочете купити рушник в таких же ніжним відтінках? Тоді зверніть увагу на махровий рушник Soft Cotton LUNA 50 * 100 від турецького виробника текстильної промисловості. Рушники в асортименті...
Полотенце Soft Cotton DELUXE  85*150
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити махровий рушник Soft Cotton DELUXE від турецького виробника з приємним дизайном - подарувати комфорт і приємні відчуття після душа. Виконано з натуральної бавовни високої якості, мяке, пухнасте, з щільним...
0,00 грн
Рушник для хрещення з ангелятами подарує комфорт і затишок малюкові під час хрещення. Прикрашено красивою вишивкою, має оптимальний розмір для дитини, виготовлено їх 100% бавовни. Тканина мяка, відмінно вбирає вологу....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти