Артикул:
14264

Набір рушників Tivolyo Home CASABLANCA

Чудовий набір рушників Tivolyo Home CASABLANCA стане приємним придбанням для Вас і Ваших рідних. Мякий турецька бавовна робить двосторонню махру рушників приємною до тіла, дозволяє швидше вбирати вологу і зберігати гарний вигляд рушників на тривалий час. Ви можете купити набір рушників Tivolyo Home оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 54 бали. Ваш кошик буде загальним 54 бали який можна перетворити на ваучер на 54,00 грн.

1 088,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Чорний
  • Красный
  • Темно-синий
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 40х60 см.

Кількість - 4 шт.

Колір - темно-синій, бордо, бузок, чорний.

Рушник це один з найбільш затребуваних предметів домашнього ужитку. Текстиль допомагає створити максимально комфортний побут і затишок. Якісні вироби будуть не тільки виконувати своє пряме призначення, а й нести естетичне навантаження, радуючи свого володаря, красивим зовнішнім виглядом.

Набір рушників Tivolyo Home CASABLANCA від популярної турецької торгової марки. Вироби виготовлені з 100% натурального бавовняного волокна, без сторонніх домішок і добавок. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. У набір входить 4 рушники розміром 40 х 60. Модель виконана в темно-синьому, бордовому, бузковому і чорному кольорі. У кожен комплект входить один рушник білого кольору і три з основного з білим малюнком. Поверхня кожного з рушників прикрашена різними малюнками, які прекрасно взаємодіють між собою. Комплектується в красиву, фірмову упаковку.

Поверхность миттєво вбирає вологу і забезпечує відчуття максимального комфорту, завдяки пористій структурі бавовни і будовою тканини. Пухка текстура матеріалу добре пропускає повітря, завдяки цьому виріб швидко сохне, це перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і появи неприємного запаху. Текстиль має мяку, приємну на дотик поверхню. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. При контакті зі шкірою петельчатого поверхню, здійснює легкий масаж, який стимулює кровообіг і покращує загальний стан шкіри.

Матеріал відрізняється міцністю і зносостійкість, рушники прослужать довгі роки, активної експлуатації, при цьому зберігши свої властивості і зовнішню привабливість. Текстиль рекомендується прати при температурі води 40-60 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Сушити білизну слід в ретельно распрямления вигляді на свіжому повітрі або в провітрюваному місці. Махрову поверхню протипоказано гладити, праска може примяти петельки, і виріб втратить сою пухнастість і мякість.

Чудовий набір практичних і високоякісних рушників можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Текстиль стане прекрасним придбанням в власний будинок і послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Виріб можна піднести на День народження, Новосілля і по будь-якій іншій урочистої нагоди.

Деталі товару
14264

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton LALEZAR  85*150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове банний рушник Soft Cotton LALEZAR від турецького виробника стане прикрасою Вашої ванної кімнати. Цікаві кольору в поєднанні з вишуканою вишивкою надають рушнику розкішний вигляд. Виконано з натуральної бавовни,...
простынь махровая Philippus 200*220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінна махрова простирадло Philippus 200 * 220 від турецького виробника подарує Вам при дотику ніжні і мякі відчуття. Чудово виконана із щільної бавовняної тканини, відмінно вбирає вологу, приємна на дотик, легко...
Розпродано
0,00 грн
Величезна бамбукове рушник стане приємним придбанням для всіх любителів сауни і лазні. Завдяки високій щільності воно дуже мяке і швидко вбирає вологу. Бамбукове волокно набагато мякше, ніж бавовна, тому з таким...
163,00 грн
Рушник Philippus Color bukle 530 г / м стане відмінним придбанням для Вашого готелю або ж мотелю. Зроблене турецьким виробником з кращої бавовняної тканини, воно прекрасно вбирають вологу і дарує комфорт після...
Нещодавно переглянуто
nabor-polotenec-tivolyo-home-casablanca nabor-polotenec-tivolyo-home-casablanca
rating 0 відгуків
1 088,00 грн
Чудовий набір рушників Tivolyo Home CASABLANCA стане приємним придбанням для Вас і Ваших рідних. Мякий турецька бавовна робить двосторонню махру рушників приємною до тіла, дозволяє швидше вбирати вологу і зберігати...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти